inzercia, predaj, predám, bazár

Včelárska kombinéza.

Kategória: Ostatné hospodárske

Predám 15× pužitú včelársku kombinézu veľkosť S.
Včelárska kombinéza.
Podobné inzeráty
Včely
Vcelarska farma KS-VCELA predá včely. Prezimovane na ramikove miere B. na 10 ramikoh včely preliecene ecopol, varidol, kys.mravcia v auguste zakrmene matky nové larvene z roku 2022 odber po klynickej prehliadke v mesiaci april podľa počasia Lokalita Ždaňa cena 150 € za rodinu v priebehu marca je potrebné doniesť úle do ktorých sa preložia včely. Počas mesiaca apríl pri prevzatí vcelstvo spoločne prehliadneme
Ponúkam semená medonosnej trvalky Vičenec vikolistý
Ponúkam semená medonosnej včelárskej rastliny- trvalky Vičenec vikolistý v cene 2,50 za kg - Výborná včelárska rastlina ale aj výborná krmovina pre zvieratá vhodná do suchých oblastí piesčité či kamenisté pôdy a neúrodné svahy, nevyžaduje veľa zrážok. Včelám poskytuje bohatú pastvu v čase kvitnutia zhruba 1 mesiac a ak sa po odkvitnutí pokosí opäť vykvitne zhruba za 45 až 50 dní. Výsieva sa zhruba 2 kg na plochu 100 m2 na jar do teplej pôdy spravidla v apríli. Viem poslať aj poštou na dobierku či prípadne osobný odber. Minimálny odber pre poslanie poštou 4 kg, nakoľko je s tým dosť roboty kým to človek zabalí a pripraví na prepravu. V prípade záujmu ma kontaktujte na mob.
Ponúkam semená medonosnej krmoviny a trvalky Vičenec
Ponúkam semená medonosnej včelárskej rastliny trvalky Vičenec vikolistý v cene 2,50 za kg - Výborná včelárska rastlina ale aj výborná krmovina pre zvieratá ovce, kozy, dobytok atď...vhodná do suchých oblastí piesčité či kamenisté pôdy a neúrodné svahy, nevyžaduje veľa zrážok. Včelám poskytuje bohatú pastvu v čase kvitnutia zhruba 1 mesiac a ak sa po odkvitnutí pokosí opäť vykvitne zhruba za 45 až 50 dní. Výsieva sa zhruba 2 kg na plochu 100 m2 na jar do teplej pôdy spravidla v apríli. Viem poslať aj poštou na dobierku či prípadne osobný odber. Minimálny odber pre poslanie poštou 4 kg, nakoľko je s tým dosť roboty kým to človek zabalí a pripraví na prepravu. V prípade záujmu ma kontaktujte na mob.