inzercia, predaj, predám, bazár

Vezmem do prenajmu zahradu alebo časť zahrady

Kategória: Záhrady

Vezmem do prenajmu malu zahradu, alebo aj časť zahrady. Uskromnim sa aj s 5m², len tam musi byt cely deň slnko, aby nebola pol dna v tieni.
Lokalita idealne petrzalka, jarovce, rusovce, palisady, pripadne ponuknite aj nieco v blizkosti co som neuviedol.
Na pozemku ani nemusi byt voda. Mozem pestovat aj v kochlikoch takze Vam ani velmi nebudem do nicoho zasahovat.

Ak by sa jednalo o cast zahrady pri dome kde byva niekto starší, aj pomôžem a prinesiem nakup a pod.
Vezmem do prenajmu zahradu alebo časť zahrady
Podobné inzeráty
Vezmem do prenajmu zahradu alebo časť zahrady
Vezmem do prenajmu malu zahradu, alebo aj časť zahrady. Uskromnim sa aj s 5m², len tam musi byt cely deň slnko, aby nebola pol dna v tieni. Lokalita idealne petrzalka, jarovce, rusovce, palisady, pripadne ponuknite aj nieco v blizkosti co som neuviedol. Na pozemku ani nemusi byt voda. Mozem pestovat aj v kochlikoch takze Vam ani velmi nebudem do nicoho zasahovat. Ak by sa jednalo o cast zahrady pri dome kde byva niekto starší, aj pomôžem a prinesiem nakup a pod.
Vezmem do prenájmu záhradu
Za menšiu odplatu a údržbu záhrady vezmem do prenájmu záhradu v Bratislave na rekreačné účely, ideálne blízko vody (rybolov). Ďakujem.
Vezmem do prenajmu
Vezmem do prenajmu zahradu v Kosiciach a okoli. Naradovna, studna. Na pestovanie a relax sme par (40r) Aj zanedbanu. Dlhodobo.
Vezmem do prenajmu zahradu
Vezmem do prenajmu dlhodobo zahradku na zahradkarcenie aj rekreaciu v meste Sereď.
REZERVOVANÉ-Dvojzáhrada v Kráľovej nad Váhom 523 m2 záhradká
SaleA- Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj dvoj záhradu o výmere 523 m2 v záhradkárskej oblasti pri Váhu v obci Kráľova nad Váhom. Záhrada sa nachádza v bránach, je v osobnom vlastníctve a je oplotená plotom a vpredu sa nachádza posuvná brána pre vstup autom, na pozemku vyhradené miesto na parkovanie dvoch áut. V záhrade sa nachádza studňa, skrinka na elektrické hodiny a ovocné stromy. V záhrade si viete postaviť chatku podľa vlastných predstáv. Keďže sa jedná o spojené dve záhrady , môžete si ju s priateľmi rozdeliť a mať záhrady vedľa seba alebo využiť veľkorysú výmeru záhrady pre seba. Túto záhradu ocenia najmä záhradkári ktorý túžia po svojej záhrade s chatou alebo rybári a rodiny s deťmi. Možnosť rybolovu kúpania, člnkovania, relaxu. V obci Kráľova nad Váhom sa nachádzajú potraviny Coop jednota, obchod s rozličným tovarom kde nájdete všetko potrebné pre záhradu, reštaurácia, kostol, pošta, škola, škôlka. Veľmi dobrá oblasť na chalupárčenie v blízkosti Váhu. Možnosť financovania len z vlastných zdrojov, nie úverom. V prípade že Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať na alebo pulcova@
Na predaj dve susedné záhrady s chatou a sadom a projektom
Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj dve susedné záhrady s chatou a sadom a projektom so stavebným povolením v meste Handlová. Nachádzajú sa v pokojnej lokalite Handlová v časti Nová Lehota v srdci prírody. Na prvej vrchnej záhrade sa nachádza murovaná chata, má betónové základy. Je do nej dotiahnutá pitná voda a dotiahnutá aj elektrika. Je z troch strán obložená z vonku drevom, ktoré je čerstvo natreté, aj vo vnútri celá obložená drevom. Je aj možnosť napojenia piecky alebo urobiť si krb s napojením na existujúci komín. Za chatou sa nachádza suché murované WC a aj do svahu je vykopaná pivnica na uskladnenie zeleniny a ovocia a nachádza sa tam aj vonkajšia sprcha a batar na vodu. Chata má výmeru 33m2 vrátane verandy, je riadne skolaudovaná, má pridelené riadne súpisné číslo. Chata je zariadená s kuchynskou linkou s dresom, poličky, mikrovlnka, varič na plynovú bombu, prenosný gril, stôl, stoličky, kreslá, slnečník, rozkladací gauč s možnosťou aj prespania. Vykurovanie je elektrickým ohrievačom. Vonku je prestrešenie s terasou so závetrím s lavicami, stolom a stoličkami s príjemným posedením a peknými výhľadmi na okolitú prírodu. V prípade záujmu by bola možnosť terasu si aj uzavrieť alebo obmurovať a vytvoriť si ďalšiu miestnosť, prípadne vnútri urobiť si aj kúpeľňu, prípadne aj WC. Na pozemku pod terasou je vytvorené miesto na opekanie a grilovanie s vymurovaným ohniskom a so stolom. Záhrada má výmeru 301 m2, pozemok je mierne svahovitý, orientovaný na západ, k pozemku je možný prístup autom z vrchnej časti pozemku. Chata sa predáva aj v prípade záujmu aj s kompletným zariadením. Pri bráničke je vytvorené miesto na parkovanie auta pri plote. Druhá spodná záhrada má výmeru 207 m2, prístup k nej je zo spodnej časti pozemku, kde je spodná bránička od cesty. Na túto záhradu bolo vydané nedávno stavebné povolenie na stavbu novej chaty s projektom na priloženomm obrázku. Neďaleko tejto záhrady sa nachádza horský potok. Elektrika a pitná voda je v dosahu. Pozemky sú zatrávnený aj s viacerými ovocnými stromami, orechy, jablone, smreky. Podľa vyjadrení majiteľa sú tam dobré susedské vzťahy s vedľajšími chatármi. Odporúčanie makléra: kto má rád romantiku, relax na chate, v príjemnom prostredí, príde si na svoje, vrelo odporúčam. Cena spolu za obidve záhrady je 31990 €, pri záujme len o jednu záhradu cena dohodou. Cena je konečná, neplatíte nič navyše. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami) - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista. Termín obh