inzercia, predaj, predám, bazár

Yamaha dvojslapka

Kategória: Bicie nástroje

Predam vynikajuci dvojpedal Yamaha Flying Dragon s direct drive prevodom. Pedal je v 100% stave - velmi malo pouzivany. K pedalu je puzdro
Yamaha dvojslapka
Podobné inzeráty
BICIE MAPEX
Predam komplet krasnu biciu sadu Mapex Horizon + hardwer ( nove spolu cca 900eur) + dvojslapka Yamaha (nova cca 500eur) + cinely Paiste Pst7 medium" (nove spolu cca 800e) + Remo blany (nove spolu cca 300eur) Stolicka Mapex (nova cca 200eur) Len vsetko spolu, cena pevna! Mapex Horizon + blany Remo: Kopak 22" Rytmicak 14" Tom1 8" Tom2 10" Tom3 12" Kotol 16" Paiste Pst7: Hi-hat 14" Crash 14" Crash 16" Crash 17" Crash 18" Ride 20" Splash 10" China 14" Hardware: Dvojslapka Yamaha Sibenice Rovny stojan Cinelove ramena Stolicka Mapex Vsetko stav noveho...profi nastroj, profi zvuk! Nove stalo vsetko spolu cca 2700eur....moja cena 1500eur!
Dvojšlapka Sonor DP472 R
Dvojšlapka v 100% stave, technickom aj vizuálnom, možno odskúšať na mieste. K pedálom je aj originál Sonor taška s ochrannou výplňou, so samostatnými priehradkami na beatre a hriadeľ + nastavovací kľúč.
Gibraltar 6711DB (dvojšľapka) + prenosná taška (Gibraltar)
Dobrý deň, dávam na predaj dvojšlapku Gibraltar 6711DB z dôvodu, že už som predal aj bicie a tento kúsok ostal nevyužitý. Ide o dvojšlapku zo série 6700 s dvoj-reťazovým mechanizmom, s nastaviteľnou výškou pedálov a s pevným stabilizačným povrchom (Steel Rock). Beatre majú hmotnosť cca 90 gramov. Predávam komplet aj s prenosnou taškou s remeňom cez plece z pevného nylonového vlákna. Taška má aj prídavné vrecká na nosenie náhradných beatrov, extra dielov a náradia. Nerád sa s ňou lúčim, ale pevne verím, že ešte nejaké nohy potrápi pri cvičení a poteší pri hraní. Cena 170 € (dvojšlapka) + 20 € (taška) = 190 €.
YAMAHA DTX452K
Predám maximálne zachované Elektronické bicie Yamaha DTX452, aj s paličkami a bubeníckou stoličkou yamaha v cene. Pôvodná cena: 579€ Bicie boli veľmi málo používané, sú bez akejkoľvek závady či poškodenia. osobný odber, kontaktujte ma mailom Vlastnosti: Počet zvukov: 415 Počet predvolieb: 10 Počet skladieb: 10 Metronóm: Áno MIDI: Nie USB: Áno Pedál : Áno popis výrobcu: Elektronické bicie Yamaha DTX452 sú navrhnuté špeciálne pre začínajúcich hráčov, ktorým pomôžu zlepšiť ich bubenícke zručnosti. Poctivá konštrukcia, odolné komponenty, kvalitné zvuky a intuitívne používateľské rozhranie uľahčujú cvičenie a motivujú vás k ďalšiemu hraniu. DTX452 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu, obľúbenú súpravu DTX400, ale prichádza s mnohými vylepšeniami - základom je stabilnejšia a pevnejšia rampa s flexibilnejšími možnosťami umiestnenia hi-hat a snare padov, doplnená o tichšie pady a činely s prirodzenejšou odozvou. Prepracovaný bol aj samotný modul, ktorý rozšíril zvukové možnosti na 287 skvelo znejúcich zvukov bicích nástrojov, 128 klávesových zvukov a 10 konfigurovateľných bicích súprav s deviatimi typmi reverbu. Okrem toho modul ponúka niekoľko typov výukových programov a cvičení, ktoré vám spolu s funkciou nahrávania dobre poslúžia na zlepšenie techniky hry na bicie. Samozrejmosťou je funkcia metronómu, tónový generátor a USB výstup, doplnený o aplikáciu Yamaha DTX402, ktorá je k dispozícii pre iOS aj Android. Aplikácia ponúka mnoho ďalších funkcií, od jednoduchej konfigurácie zvukových možností súpravy až po špeciálne cvičebné úlohy, ktoré sú výzvou pre bubeníkov všetkých úrovní. Táto súprava obsahuje aj kopákový pad Yamaha KP65, pedál FP6110A, nastaviteľný hi-hat kontrolér HH65 a trojzónový snare pad.
YAMAHA DTX452K
Predám maximálne zachované Elektronické bicie Yamaha DTX452, aj s paličkami a bubeníckou stoličkou yamaha v cene. Pôvodná cena: 579€ Bicie boli veľmi málo používané, sú bez akejkoľvek závady či poškodenia. osobný odber Bratislava, kontaktujte ma mailom Vlastnosti: Počet zvukov: 415 Počet predvolieb: 10 Počet skladieb: 10 Metronóm: Áno MIDI: Nie USB: Áno Pedál : Áno popis výrobcu: Elektronické bicie Yamaha DTX452 sú navrhnuté špeciálne pre začínajúcich hráčov, ktorým pomôžu zlepšiť ich bubenícke zručnosti. Poctivá konštrukcia, odolné komponenty, kvalitné zvuky a intuitívne používateľské rozhranie uľahčujú cvičenie a motivujú vás k ďalšiemu hraniu. DTX452 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu, obľúbenú súpravu DTX400, ale prichádza s mnohými vylepšeniami - základom je stabilnejšia a pevnejšia rampa s flexibilnejšími možnosťami umiestnenia hi-hat a snare padov, doplnená o tichšie pady a činely s prirodzenejšou odozvou. Prepracovaný bol aj samotný modul, ktorý rozšíril zvukové možnosti na 287 skvelo znejúcich zvukov bicích nástrojov, 128 klávesových zvukov a 10 konfigurovateľných bicích súprav s deviatimi typmi reverbu. Okrem toho modul ponúka niekoľko typov výukových programov a cvičení, ktoré vám spolu s funkciou nahrávania dobre poslúžia na zlepšenie techniky hry na bicie. Samozrejmosťou je funkcia metronómu, tónový generátor a USB výstup, doplnený o aplikáciu Yamaha DTX402, ktorá je k dispozícii pre iOS aj Android. Aplikácia ponúka mnoho ďalších funkcií, od jednoduchej konfigurácie zvukových možností súpravy až po špeciálne cvičebné úlohy, ktoré sú výzvou pre bubeníkov všetkých úrovní. Táto súprava obsahuje aj kopákový pad Yamaha KP65, pedál FP6110A, nastaviteľný hi-hat kontrolér HH65 a trojzónový snare pad.
Yamaha Yamaha DD-75
Predám Yamaha Yamaha DD-75 (originál krabica a balenie) + stojan Yamaha SS3 Crosstown.