inzercia, predaj, predám, bazár

Yamaha MP CL 7C Hubička pre klarinet

Kategória: Dychové nástroje

predám hubičku na Bb klarinet Yamaha MP CL 7C. absolútne Nova nepoužívaná .
Yamaha MP CL 7C Hubička pre klarinet
Podobné inzeráty
Hubicka na alt saxofón
Meyer M5M Hubička pre alt saxofón Kaučková hubička pre alt saxofón s odklonom 5 (1,8 mm) a stredne veľkou komorou. Patrí medzi najpoužívanejšie jazzové hubičky na svete. ktomu pridám ligaturu BG klobúčik BG Hubicka je v super stave tak isto aj ligatura a klobúčik Hubicka je org žiadny fake používaná s podlepkou Cena novej hubicky je 185€ bez ligaturi a klobucika! Moja cena za komplet 150€
Selmer C85 -120 hubička na klarinet
Selmer C85 - 120 hubička na Bb klarinet,výborný stav, bez poškodenia
Hubicka a korpus na B klarinet Amati
Hubička č.5 vo veĺmi dobrom stave a korpus (oVučnica) na B klarinet,predávam len spolu,cena spolu 50 euro.
Hubička na klarinet E.Kultygin
Evgeny Kultygin - St. Petersburg Hubička na Bb klarinet Ručná výroba profesionálnym klarinetistom - materiál Zinner
Klobúčik na Bb klarinet / tenor saxofón
Predám úplne nový klobúčik na Bb klarinet - je ale na koženú ligaturu. Sedí aj na tenor saxofón - kovová hubička + kožená ligatura Omylom sme objednali na Bb klarinet s kovovou ligaturou, no tam je veľký. Cena v eshope (aj s poštovným) bola 9,24€.
Predám klarinet Amati-Kraslice, Luxus
Predám plnoklapkový Bb klarinet, Böhm systém. Klarinet je vo výbornom stave, takmer vôbec nepoužívaný, aj keď má svoj vek, ale bol uskladnený a nepoužívaný! Hubice klarinetu bez známok poškodenia, ako nové! V balení je 2x hubica, 2x súdok. Hudobný nástroj je celý z dreva (okrem hubice). Klarinet je bez investícií, treba vidieť. Jedná sa o najlepší model v strednej triede! Dohoda na cene istá! Možný osobný odber v Čadci, Žiline alebo pošlem poštou /poštovné v cene/.