inzercia, predaj, predám, bazár

žehlenie prádla

Kategória: Práca v domácnosti

Dobrý deň
Rada Vás zbavím pre Vás nepríjemnej prácičky so žehličkou .????????
Jedna veľká ikea taška so zipsom kt.sa dá zavrieť/čistého prádla na žehlenie/cena 40€

Tá istá taška špinavého prádla na pranie a následné žehlenie /cena 50€(prášok v cene)

Pre prádlo si viem prísť aj doviesť /podla lokality/inak na dohode ak by to bolo ďalej
ďakujem
Janka.:)
žehlenie prádla
Podobné inzeráty
Ponúkam žehlenie
Ponúkam žehlenie prádla u mňa doma. Na cene sa vieme dohodnúť.
Ponukam zehlenie
Dobry den, ponukam sluzbu "zehlenie" :) som mamicka na rodicovskej dovolenke, ktora si chce privyrobit zehlenim pradla. Mam k dispozicii aj auto, takze aj vyzdvihnutie/dovoz by sa dal vyriesit. Okolie Malinovo, Tomasov, Janiky, Bratislava-Vrakuna, Podunajske Biskupice, Kvetoslavov, Miloslavov, Samorin
Gazdiná
-bežné upratovanie -umývanie okien -pranie prádla -žehlenie prádla -spraviť menší nákup -starostlivosť o izbové rastliny -veľké upratovanie Hľadáme šikovnú gazdinku 2 až 3 krát do týždňa. Výhodou je mať vlastný automobil. Najlepšie ženy v strednom veku nakoľko je práca náročnejšia vzhľadom na veľkú plochu upratovania. Životopis zasielajte na e-mailovú adresu engi8577@ + fotografiu. Hľadáme spoľahlivú a zodpovednú osobu ktorá má predošlé skúsenosti s takouto prácou. Mzda je na dohode podľa šikovnosti.
Hľadáme pomocnú gazdinku
bežné upratovanie -umývanie okien(podľa potreby) -pranie prádla -žehlenie prádla -starostlivosť o izbové rastliny -veľké upratovanie -uvítame aj občasné varovanie detí (nie je podmienka) -varenie (podľa dohody) Hľadáme šikovnú gazdinku 2 až 4 krát do týždňa. Výhodou je mať vlastný automobil. Najlepšie ženy v strednom veku nakoľko je práca náročnejšia vzhľadom na veľkú plochu upratovania. Životopis zasielajte na e-mailovú adresu auto.importe0310@ + fotografiu. Hľadáme spoľahlivú,zodpovednú a diskrétnu osobu ktorá má predošlé skúsenosti s takouto prácou. Mzda je na dohode podľa šikovnosti.(8€ hod.)
Pomoc v domácnosti a okolo domu. Plat 5-10 € podľa rozsahu
Prosíme pred kontaktovaním čítajte celé. Je to zároveň "test" :) Hľadáme výpomoc hlavne na upratovanie, žehlenie prípadne aj okolo domu, či drobnej administratívy v malebnej obci Zázrivá a to dlhodobo cca 3x týždenne na 3-8 hod. Časom po osvedčení aj viac hodín. Nie na hlavný pracovný pomer a neposkytujeme ubytovanie. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo pomocníčku so vzťahom ku práci, zvieratám a prírode. Základný rozsah práce je: upratovanie, žehlenie a bežné práce okolo domu a záhrady. Výhodou je vlastný dopravný prostriedok, znalosť administratívy, či komunikačné schopnosti. Takému všestrannému, zodpovednému, samostatnému a spoľahlivému pomocníkovi vieme ponúknuť po nějakej dobe aj 10€ / hod. Výška odmeny je tedy závislá od vašich schopností, spoľahlivosti i zodpovednosti. Nástup je vždy 5 €/hod. Pri dosiahnutí samostatnosti 6 €/hod. a po zvládnutím aj drobnej administratívy 7-10€/hod. Príjemným benefitom môže byť aj možnosť zajazdiť si s krásnymi mladými koňmi. V prípade záujmu prosíme o zaslanie stručného životopisu na: vendulka.djn@ . Tento inzerát platí do zmazania a ak vás to oslovilo a máte k popísanej práci predpoklady tak rovnou pošlite svoj stručný životopis. Popíšte prosím svoje vzdelanie, prax, skúsenosti, záľuby … Ozveme sa vám obratom. Na polo anonymné dotazy ""záujemcov"" ktorý sa nevedia podpísať, uviesť spätný kontakt, či dočítať do konca ponuku o ktorú sa uchádzajú, alebo dokonca ani nevedia kde je Zázrivá si vyhradzujeme možnosť nijak nereagovať. U tých ktorý dočítali a majú uprimný záujem o dobrú prácu a aj nějaké základné predpoklady k něj sa veľmi tešíme na stretnutie a vzájomnú spoluprácu. Čo neviete, radi vysvetlíme :)
Pomoc v domácnosti a okolo domu. Plat 5-10 € podľa rozsahu
Prosíme pred kontaktovaním čítajte celé. Je to zároveň "test" :) Hľadáme výpomoc hlavne na upratovanie, žehlenie prípadne aj okolo domu, či drobnej administratívy v malebnej obci Zázrivá a to dlhodobo cca 3x týždenne na 3-8 hod. Časom po osvedčení aj viac hodín. Nie na hlavný pracovný pomer a neposkytujeme ubytovanie. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo pomocníčku so vzťahom ku práci, zvieratám a prírode. Základný rozsah práce je: upratovanie, žehlenie a bežné práce okolo domu a záhrady. Výhodou je vlastný dopravný prostriedok, znalosť administratívy, či komunikačné schopnosti. Takému všestrannému, zodpovednému, samostatnému a spoľahlivému pomocníkovi vieme ponúknuť po nějakej dobe aj 10€ / hod. Výška odmeny je tedy závislá od vašich schopností, spoľahlivosti i zodpovednosti. Nástup je vždy 5 €/hod. Pri dosiahnutí samostatnosti 6 €/hod. a po zvládnutím aj drobnej administratívy 7-10€/hod. Príjemným benefitom môže byť aj možnosť zajazdiť si s krásnymi mladými koňmi. V prípade záujmu prosíme o zaslanie stručného životopisu na: vendulka.djn@ . Tento inzerát platí do zmazania a ak vás to oslovilo a máte k popísanej práci predpoklady tak rovnou pošlite svoj stručný životopis. Popíšte prosím svoje vzdelanie, prax, skúsenosti, záľuby … Ozveme sa vám obratom. Na polo anonymné dotazy ""záujemcov"" ktorý sa nevedia podpísať, uviesť spätný kontakt, či dočítať do konca ponuku o ktorú sa uchádzajú, alebo dokonca ani nevedia kde je Zázrivá si vyhradzujeme možnosť nijak nereagovať. U tých ktorý dočítali a majú uprimný záujem o dobrú prácu a aj nějaké základné predpoklady k něj sa veľmi tešíme na stretnutie a vzájomnú spoluprácu. Radi vám všetko ukážeme a zaškolíme :) Tak na čo ešte čakáte? Šup šup nějaký životopis na Vendulka.djn@