inzercia, predaj, predám, bazár

zvierata

Kategória: Ostatné hospodárske

predám jatočné prasa a ovcu na mäso foto ilustračné viac info
zvierata
Podobné inzeráty
Valov pre hospodárske zvieratá
Predám válov pre hospodárske zvieratá mám dva kusy. Vyrobené z hrubého hliníka. Iba osobný odber najlepsie spolu. Pre viac info volat na sms nereagujem.
klietka pre domáce zvieratá
klietka pre domáce zvieratá poskytne priestranný a bezpečný uzavretý priestor pre vašich domácich miláčikov na cvičenie, hru a odpočinok. Farba: biela Materiál: Oceľ s práškovou povrchovou úpravou Veľkosť panelu (každý): 35 × 35 cm (D x V) 20 ks panel Cena 45€
Predám daniele
Predám minuloročné daniele z registrovaného farmového chovu. Zvieratá sú plaché, chované v prostredí podobnom voľnej prírode. Cena je aj s uspatím, prepravku na prevoz požičiam za zálohu. Pred prevozom vystavím lístok o pôvode zveri, v prípade záujmu označím zvieratá ušnou značkou.
Predám lucernové granule
Predám lucernové granule a granule zo sena balené po 25 kg. Cena: 10 EUR za 25 kg. Granule sú ideálne ako krmivo pre kone, zajace, kozy, ovce a ostatné zvieratá.
Predám jelene a jeleniu zver.
Predám jelene špicere na mäso niesu vhodné do chovu cena 500 eur. Predám jeleňa zo štvrtým parožim neni vhodny do chovu.Pravidelny desatorak. Cena 1500eur. Zvieratá sú z Bio chovu.
Daniel škvrnitý, daniele, daniel, daniely
Predám tohoročné daniele po 150€,minuloročné špicere po 250€, vareškárov 350€,z malej obory zvyknuté na iné hospodárske zvieratá, aj na psov. Berú aj z ruky