inzercia, predaj, predám, bazár

CH116-112-MISV 2-izbový apartmán v komplexe Luxor, Sveti Vl

Kategória: Byty

CH116-112-MISV

Realitná kancelária Chalupári Vám ponúka na predaj 2-izbový apartmán v komplexe Luxor s výhľadom na more. Apartmán a jeho bonus – prímorská krajina z okien – je možný vďaka výhodnej polohe na štvrtom poschodí. Rozloha je 60m2.
Prestížna, rozvinutá oblasť, v ktorej sa komplex Luxor nachádza, je považovaná za jednu z najvyhľadávanejších v meste Sveti Vlas. Spája v sebe vybavenosť centra letoviska a zároveň vám umožňuje byť v uvoľnenej atmosfére. Komplex má výbornú miestnu infraštruktúru s bazénom, kokteilovým a snack barom, stráženým parkoviskom a ďalším vybavením.

Cena je za 2izb. apartmán - 61 000 Eur.- a bola schválená majiteľom komplexu.
CH116-112-MISV  2-izbový apartmán v komplexe Luxor, Sveti Vl
Podobné inzeráty
2-izbový apartmán s výhľadom na bazén, nový komplex Rodina 2
Referenčné číslo: B_2320 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na bazén Rozloha: 48m2 Vzdialenosť od mora: 500m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: 1 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2014 Ročný poplatok: 400€/ platba 1x za rok Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 58.900 € (cena vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties (člen NARKS) vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán vo vyhľadávanom letovisku Sveti Vlas. Apartmán sa nachádza v novovybudovanom komplexe Rodina 2 z roku 2014 a je vzdialený do 7 minút od krásnej piesočnatej pláže vo Svetom Vlase, ktorá bola za svoju čistotu ocenená Modrou vlajkou. Tento krásny 2-izbový apartmán má úžasnú polohu je blízko pláže v pokojnom letovisku s orientáciou na bazén. Apartmán má rozlohu 48 m2. a nachádza sa na 1. poschodí s výťahom. Dispozícia: kuchyňa s obývacou izbou; jedna samostatná spálňa; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na bazén. Apartmán sa ponúka kompletne dokončený a zariadený tak, ako je znázornené na fotografiách. Vybavenie a zariadenie apartmánu v ňom ostáva a je už zahrnuté v cene. Ročný poplatok za správu a údržbu sa platí komplexu 1x za rok vo výške 400 EUR. Zahŕňa správu a údržbu spoločných komunitných častí v komplexe ako sú záhrady, zeleň, bazény, upratovanie a stráženie komplexu. Komplex je vhodný pre tých, ktorí uprednostňujú pokojnú a relaxačnú dovolenku neďaleko miestnej vybavenosti strediska v nádhernom prostredí zelene a pohoria Stara Planina. Historické mestečko Nessebar (UNESCO) a letovisko Slnečné pobrežie je vzdialené len 10-15 minút miestnymi autobusovými spojmi. O komplexe: Rodina 2 je nádherný komplex nachádzajúci sa v letovisku Sveti Vlas, len 7 minút chôdze od pláže. Pre pohodlie obyvateľov komplex poskytuje: vonkajší bazén výťah vonkajšie parkovisko záhrada obchody 24-hodinová bezpečnosť V oblasti je dobre udržiavaná infraštruktúra a jachtársky prístav Marina Dinevi je vzdialený len 1,3 km odkiaľ premáva aj lodné taxi do historického mestečka Nessebar. Lokalita: Pokiaľ hľadáte pokojnejšie a menšie letovisko s jemným zlatistým pieskom, čistým pozvoľným vstupom do mora – Sveti Vlas je tou pravou voľbou. Už na prvý pohľad toto mestečko pôsobí veľmi uhladene, pokojne, obklopené zeleňou a pohorím Stará Planina. V letovisku nájdete množstvo luxusných hotelových komplexov a krásna okolitá príroda vám iste učaruje. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Štúdiový apartmán, 40m2, komplex Kentavar, 300m od mora, Sve
Referenčné číslo: B_2381 Dispozícia – štúdiový apartmán: spoločný priestor, ktorý kombinuje kuchyňu s obývacou izbou; kúpeľňa a WC; terasa Rozloha: 40m2 Vzdialenosť od mora: 300m Lokalita: Sveti Vlas, Bulharsko Vzdialenosť od letiska Burgas: 35km Poschodie: prízemie Stavba: tehla, kolaudácia 2012 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 33.000 EUR (cena zahrňujúca realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties Vám ponúka na predaj apartmánové štúdio v pokojnej lokalite Sveti Vlas za skvelú cenu. Priestranné apartmánové štúdio, ktoré je k dispozícii na predaj sa nachádza na prízemí, má rozlohu až 40m2, terasu a výhľad do okolia. Komplex Kentavar bol postavený len nedávno v roku 2012 a na pláž Sveti Vlas je to len 3 minúty pešo. Dispozícia: spoločný priestor, ktorý kombinuje kuchyňu s obývacou izbou; kúpeľňa a WC; terasa Nehnuteľnosť je plne zariadená a vybavená vrátane klimatizácie a toto vybavenie je už zahrnuté v cene. O Komplexe: Kentavar /Centaur/ je moderný, elegantný a príjemný butikový komplex dovolenkových apartmánov, ktorý sa nachádza v centrálnej časti špičkového letného bulharského strediska Sveti Vlas. Komplex Kentavar pozostáva z malej budovy na piatich poschodiach s výťahom. Zariadenia a služby Kentavaru • 24-hodinová bezpečnosť • obchod • kúpele so saunou, jacuzzi, parným kúpeľom, soláriom, masážnou miestnosťou • fitness centrum • kaderníctvo a kozmetický salón • detské ihrisko • tenis • služby požičovne áut • parkovisko Areál nemá vlastný bazén, ale majitelia a ich hostia môžu využívať bazén v susednom areáli, ktorý je vzdialený len 7 m. Upozorňujeme tiež, že niektoré z uvedených služieb sa nachádzajú vonku, ale v bezprostrednej blízkosti komplex, pár minút chôdze. Lokalita: Pokiaľ hľadáte pokojnejšie a menšie letovisko s jemným zlatistým pieskom, čistým pozvoľným vstupom do mora – Sveti Vlas je tou pravou voľbou. Už na prvý pohľad toto mestečko pôsobí veľmi uhladene, pokojne, obklopené zeleňou a pohorím Stará Planina. V letovisku nájdete množstvo luxusných hotelových komplexov a krásna okolitá príroda vám iste učaruje. Vládne tu absolútne pohodová atmosféra, či toto miesto navštívite na začiatku júla, alebo v strede horúcej sezóny. Ulice a pláže sú tu bez davov ľudí, hlučných diskoték a rozsvietených kolotočov. Napriek tomu je tu všetko potrebné čo od letoviska očakávate – obchody, služby, pekárne aj skvelé reštaurácie. Viac o lokalite Sveti Vlas sa dočítate na našom Blogu tu:
Sveti Vlas-Bulharsko, 2-izbový apartmán v komplexe Luxor
ID: BD10219 Plocha: 60m2 Poschodie: 4 Celkom: 6 Počet izieb: 2 Vzdialenost od mora: 300 metrov Celoročný pobyt: áno Výhľad na more: áno Bazén: áno Nábytok: áno V ponuke je na predaj 2-izbový apartmán v komplexe Luxor s výhľadom na more. Apartmán a jeho bonus - prímorská krajina z okien - je možný vďaka výhodnej polohe na štvrtom poschodí. Rozloha - 60m2. Prestížna, rozvinutá oblasť, v ktorej sa komplex Luxor nachádza, je považovaná za jednu z najvyhľadávanejších v meste Sveti Vlas. Spája v sebe vybavenosť centra letoviska a zároveň vám umožňuje byť v uvoľnenej atmosfére. Komplex má výbornú miestnu infraštruktúru s bazénom, kokteilovým a snack barom, stráženým parkoviskom a ďalším vybavením. UPOZORNENIE: V Bulharsku sme 365 dní v roku. Pre zistenie aktuálnej ceny a dostupnosti nehnuteľnosti alebo ak máte záujem o nehnuteľnosť podľa vašich požiadaviek volajte na t.č.:
2-izbový apartmán v obľúbenom komplexe Panorama Dreams, 150m
Referenčné číslo: B_2421 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom do okolia Rozloha: 67m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: zvýšené prízemie Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 71.900 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán, ktorý je kompletne zariadený za fantastickú cenu v obľúbenom komplexe Panorama Dreams v TOP lokalite Sveti Vlas v Bulharsku. Komplex Panorama Dreams sa nachádza v najlepšej polohe letoviska Sveti Vlas, je umiestený len 150m od krásnej piesočnej pláže. Komplex je celoročný, veľmi dobre udržiavaný a je osadený v zelenej oáze komplexu rodinného typu. Apartmán má celkovú výmeru 67 m2. a nachádza sa na zvýšenom prízemí (v Bulharsku označené ako 1. poschodie). Dispozícia: otvorená kuchyňa + obývacia izba; jedna spálňa, kúpeľňa/WC; spoločný balkón pre obe izby s výhľadom na cestu a okolie. Cesta pred komplexom je vedľajšia cesta  a nie je príliš rušná. Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi a toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene. Kuchyňa je plne vybavená má rúru, sklo-keramickú varnú dosku, chladničku, digestor, kávovar, hriankovač. Obývacia izba ponúka rozkladaciu pohovku, konferenčný stolík, TV, jedálenský set. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Ideálna nehnuteľnosť ako druhý domov pri mori počas celého roka, prípadne vhodné aj na prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: Panorama Dreams sa nachádza len 150 metrov od morského pobrežia v pokojnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Komplex pozostáva z troch samostatných budov, ktoré sa nachádzajú umiestnené okolo bazénov, ktoré sa navzájom prelínajú. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má väčšina apartmánov nádherný výhľad. Veľmi dobré spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie a historickým mestečkom Nessebar (UNESCO). Komplex ponúka: športové aktivity, relax a zábava: veľký bazén, tenisový kurt, 24 hodinová ostraha a údržba, súkromný prístup, zeleň, parkovisko.
Priestranný 3-izbový apartmán, komplex Etara 2, 250m od pláž
Referenčné číslo: B_2423 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2 x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, 2x balkón (s výhľadom na more a druhý s výhľadom do okolia) Rozloha: 86 m2 Vzdialenosť od mora: 250 m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35 km Burgas Poschodie: 2 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia Act 16 Ročný poplatok: 600 EUR Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 86.000 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento priestranný 3-izbový apartmán v obľúbenom komplexe Etara 2, Sveti Vlas, Bulharsko. Tento priestranný apartmán má rozlohu 86 m2, je rozdelený na obývačku s kompletne vybavenou kuchyňou, 2 spálne, kúpeľňu s WC, ďalšie samostatné WC a 2 balkóny s výhľadom do okolia z jedného z balkóna je vidieť čiastočne more. Apartmán je kompletne vybavený a zariadený s káblovou TV a internetom. Klimatizácia je k dispozícii pre chladenie a kúrenie. Poplatok za údržbu je 600 EUR, platí sa 1x za rok komplexu za správu a údržbu. Komplex Etara 2 je veľmi obľúbený vďaka svojej polohe a to 5 minút pešo na pláž a 8 minút do prístavu Marina Dinevi, kde nájdete výborné reštaurácie a štýlové obchody. Dokonca z prístavu premáva vodný taxi, ktorý Vás dovezie až do historického mestečka Nessebar (UNESCO). O komplexe: Komplex Etara 2 sa nachádza medzi morom a zeleným pohorím Stará planina. Celý komplex je obklopený záhradami s vysadenou prírodnou zeleňou, vysadenou exotickými drevinami, s atraktívnymi skalkami v kombinácii s farebnými kompozíciami. Vodné plochy vytvárajú útulnú a neopakovateľnú atmosféru. Nájdete tu komfortnú reštauráciu pre 60 osôb, z ktorých polovica je krytá a vonkajší bazén pre vašu relaxačnú dovolenku. Kombinácia morského a horského podnebia, nedostatok priemyselných podnikov, blízkosť krásneho historického mesta Nessebar premieňajú túto nehnuteľnosť na veľmi atraktívnu investíciu. K dispozícii je i dostatok parkovacích miest. Lokalita: Pokiaľ hľadáte pokojnejšie a menšie letovisko s jemným zlatistým pieskom, čistým pozvoľným vstupom do mora – Sveti Vlas je tou pravou voľbou. Už na prvý pohľad toto mestečko pôsobí veľmi uhladene, pokojne, obklopené zeleňou a pohorím Stará Planina. V letovisku nájdete množstvo luxusných hotelových komplexov a krásna okolitá príroda vám iste učaruje. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
2-izbový apartmán s bočným výhľadom na more, obľúbený komple
Referenčné číslo: B_2420 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 1x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a balkón s výhľadom na more a záhrady komplexu Rozloha: 55 m2 Vzdialenosť od mora: 150m Lokalita: Sveti Vlas Najbližšie letisko: 35km Burgas Poschodie: 3 poschodie s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2008 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 75.000 € (cena je vrátane realitnej provízie) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento 2-izbový apartmán, ktorý je kompletne zariadený v obľúbenom komplexe Panorama Dreams v TOP lokalite Sveti Vlas v Bulharsku. Komplex Panorama Dreams sa nachádza v najlepšej polohe letoviska Sveti Vlas, je umiestený len 150m od krásnej piesočnej pláže. Komplex je celoročný, veľmi dobre udržiavaný a je osadený v zelenej oáze komplexu ktorý je rodinného typu. Apartmán má celkovú výmeru 55 m2. a nachádza sa na 3. poschodí (v Bulharsku označené ako 4. poschodie). Dispozícia: otvorená kuchyňa + obývacia izba; jedna spálňa, kúpeľňa/WC; spoločný balkón pre obe izby s bočným výhľadom na more a záhrady komplexu. Apartmán je vkusne zariadený a vybavený potrebnými spotrebičmi a toto vybavenie a zariadenie je už zahrnuté v cene. Kuchyňa je plne vybavená – má rúru, sklo keramickú varnú dosku, chladničku, digestor, kávovar, hriankovač. Obývacia izba ponúka rozkladaciu pohovku, konferenčný stolík, TV, jedálenský set. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a šatníkovou skriňou. Ideálna nehnuteľnosť ako druhý domov pri mori počas celého roka, prípadne vhodné aj na prenájom. Kontaktujte nás pre viac informácií. O komplexe: Panorama Dreams sa nachádza len 150 metrov od morského pobrežia v pokojnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Sveti Vlas. Komplex pozostáva z troch samostatných budov, ktoré sa nachádzajú umiestnené okolo bazénov, ktoré sa navzájom prelínajú. Vďaka svojej vynikajúcej polohe má väčšina apartmánov nádherný výhľad. Veľmi dobré spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie a historickým mestečkom Nessebar (UNESCO). Komplex ponúka: športové aktivity, relax a zábava: veľký bazén, tenisový kurt, 24 hodinová ostraha a údržba, súkromný prístup, zeleň, parkovisko.