inzercia, predaj, predám, bazár

Hľadám prácu na farme v zahraničí

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadám prácu na farme v zahraničí pri HD prax v obore 30rokov krmny voz, obilné kombajny, ošetrovanie HD a pod.
Hľadám prácu na farme v zahraničí
Podobné inzeráty
práce na ekologickej farme
Ponúkame prácu na menšej farme v stredných čechách. Náplňou práce je starosť o zvieratá, ovce, kozy, kravky a prasatá. Mlieko zvierat zpracovávame priamo na farme, v sezóne dojíme ovce a kozy, celoročne kravky. Dojenie je strojové.Ubytovanie priamo na farme. Požadujeme vodičské oprávnenie minimálne na osobné vozidlá. Ubytovanie priamo na farme, Možno i pre dvojicu, . Plat dohodou.
Hladam pracu na farme BJ a okolie
Touto cestou si hladam pracu na farme .pracoval som pri konoch ale aj HD tiez dojenie na 16 dojarni rybinovej. Mam skusenosti so vsetkymi pracami pre chod farmy. Som zrucny a rad sa ucim novym veciem. Nemam problem s akymkolvek pracovnym casom aj vykendovo. Som drzitelom vodicskeho aj na traktor. Jazdil som branson, case 50, 135 zetor proxima. VZV ale aj nakladac. Som tvrdy nepriatel alkoholu akehokolvek (tvrde,pivo,vino)
Ziv.vyroba,Ras.vyr.-Traktorista
Dobrý deň hľadám prácu ako traktorista v Živ.vyrobe alebo Ras.vyrobe. prax 4r. VP A,T. Praca môže byť po celej SR,CR. Na farme,družstve na rodinnej farme len ubytovanim. Volať na alebo dusan4911@ volať a milovať môžte cely tyzden od 7:00-21:00 prácu hľadám na TPP nie živnosť! Prosím co najskôr praca môže byť z HD alebo aj z Koňmi ako stajnik. Co najskôr.Dakujem.
Práca na farme pre ženu- koniarku
Práca na farme- koniarka Ponúkame prácu na farme pre ženu , ktorá sa venuje koňom, má rada prírodu a skutočný vzťah k zvieratám a trvalý záujem k takejto peknej práci. Môže mať aj vlastného koňa a ustajniť si ho. Ubytovanie,strava zabezpečené. Platové podmienky-dohodou.V prípade záujmu bližšie info iba mailom na hhps@
Práca na farme ošípaných ČR
Ponúkam dlhodobú prácu na turnusy v Českej rep. Jedná sa o prácu na farme ošípaných. 16 dny v práci a 15 dny voľno. Práca pre mužov aj ženy. Jedná sa o prácu ako je, kontrola krmenia, striekanie vapkou po vyskladnení a pod. Nevýhrňa a nestelí sa ručne, krmenie je strojové. tel.
Traktorista v ziv.vyrobe
Dobry den hladam pracu ako traktorista v zv alebo rv prax mam vp A,T. Viem pracovat aj na nakladacoch,unc aj na hone. Prax mam aj na tychto strojoch. Praca musi byt z ubytovanim! Cela SR a moze byt aj v CR. Na rodinnej farme alebo aj na velkej farme volat po cely tyzden od po-ned. 7:00-21:00 na mobil 0 269 938 alebo email: dusankurpas12@ dakujem.