inzercia, predaj, predám, bazár

Ošetrovateľ hovädzieho dobytka Stajnik- Stajníčka

Kategória: Poľnohospodárstvo

Starostlivosť o hovädzí dobytok na základe presných postupov a pokynov zootechnika.
Telenie hovädzieho dobytka.
Kŕmenie teliat podľa presného postupu.
Prihrňovanie a rozhrnanie na krmnom stole.
Starostlivosť o čistotu maštalí, napájačiek, krmného stola.
Dvojzmenná nepretržitá prevádzka
Vodičský preukaz: B, T

Práca na jednom mieste.
Možnosť zaškolenie na prácu s teleskopickým a šmykovým nakladačom.
Skúsenosti s touto prácou nie sú nevyhnutné.
Možnosť nákupu produktov rastlinnej výroby.
Stravné lístky v hodnote 5,5 €.

Záujemca o našu ponuku môže byť rovnako mladý človek bez skúseností v obore ako aj ľudia iných vekových kategórií, ktorých omrzelo cestovanie za prácou, prípadne mu nevyhovuje monotónna práca. Potrebný je záujem, zodpovednosť, nesmie sa báť zvierat. Musí mať základné technické a strojné zručnosti.

PD Inovec Trenčianske Stankovce hospodári na výmere cca 1850 hektárov z toho 850 TTP a 1000 hektárov ornej pôdy. Rastlinná výroba prioritne vyrába krmoviny a zvyšok sa snaží diverzifikovať na tržné komodity.
Živočíšna výroba sa zaoberá chovom dojníc holsteinskeho plemena s priemernou ročnou úžitkovosťou 10 500 L na 300ks.
Farma je po rozsiahlej technickej rekonštrukcií a je plánovaná ďalšia ktorá umožní navýšenie stavu zvierat.
Ošetrovateľ hovädzieho dobytka Stajnik- Stajníčka
Podobné inzeráty
Zootechnik / vedúci chovu hovädzieho dobytka
Hľadáme pracovitého, manuálne zručného človeka s praxou v chove hovädzieho dobytka. Náplňou práce bude: - koordinácia a organizácia prác v živočíšnej výrobe (chov hovädzieho dobytka), - starostlivosť a ošetrovanie zvierat, - spracovanie súvisiacej administratívy, - komunikácia s príslušnými externými inštitúciami (veterinári a pod.). Zamestnanecké výhody, benefity - možnosť pracovať v podmienkach stabilnej spoločnosti, - primerané platové podmienky, - poskytnuté bezplatné ubytovanie.
Pracovník v živočíšnej výrobe
Poľnohospodárska firma s dlhoročnou tradíciou v oblasti chovu hovädzieho dobytka s produkciou mlieka prijme na farmu v Malinovej zamestnancov s kladným vzťahom k zvieratám na pozície: Dojič/dojička – dojenie kráv 2-krát denne (ranné a poobedné) v modernej dojárni BOUMATIC, sanita dojárne. Odmeňovanie úkolovou mzdou podľa množstva a kvality nadojeného mlieka. Mesačný zárobok cca 900 – 1100 € brutto. Ošetrovateľ HD – stajník - nadháňanie kráv do dojárne, pomoc pri veterinárnych a inseminačných úkonoch, pomoc pri telení, vyhľadávanie ruje, čistenie napájačiek, prihŕňanie krmiva, zhŕňanie hnojovice. Mesačný zárobok cca 900 – 1100 € brutto. Pri vykonávaní práce nadčas možnosť vyššieho zárobku. Možnosť ubytovania na farme. Viac informácií telefonicky:
Hľadám prácu na poziciu dojič, nahanač kráv traktorista
Hľadám prácu na poziciu dojič, nahanač kráv,traktorista a podobne ošetrovateľ hovädzieho dobytka a ošetrovateľ oviec poprípade aj iná práca výhodou je vodické oprávnenie typu B,T-plus strojnícky a pilčicky preukaz kontakt: alebo email:dudo2003@
Ošetrovateľ koní - stajník
Práca na TPP. Ošetrovateľ koní. Krátky a dlhý týždeň. 8 hodinový prac čas. Mzda dohodou pri pohovore.
Traktorista v živočíšnej výrobe
Poľnohospodárske družstvo Vršatec príjme do pracovného pomeru traktoristu do živočíšnej výroby. Náplň práce: - kŕmenie hovädzieho dobytka - obsluha traktora s kŕmnym vozom a čelného kolesového nakladača Hrubá mzda 1.300€ - 1.500€ podľa kvality vykonanej práce. Zamestnanecké výhody a benefity: - práca pre stabilnú spoločnosť - príplatky v zmysle zákonníka práce - pracovné oblečenie a obuv - príspevok na stravu vo forme obedov - koncoročná odmena - koncoročná odmena za dochádzku - naturálne benefity Osobnostné predpoklady a zručnosti - vodičský preukaz sk. T - zodpovedný a spoľahlivý prístup k práci - kladný vzťah k zvieratám Nástup možný ihneď. traktorista, ŽV, živočíšna výroba, dobytok, kravy, kŕmenie, kŕmič, stajník
ošetrovateľ HD
PD Liptovská Osada hľadá pracovitých a spoľahlivých pracovníkov na pracovnú pozíciu ošetrovateľ HD. Náplňou práce je preháňanie dobytka v maštaliach, nastielanie maštalí slamou, starostlivosť o teľatá. Prax vítaná. Nástupný plat dohodou.