inzercia, predaj, predám, bazár

Pomocné práce v stajni

Kategória: Poľnohospodárstvo

Hľadáme brigádnika/ brigádničku na pomocné práce v stajni. Jedná sa o čistenie stajne, kŕmenie,vyvádzanie koní do a z výbehov. Nachádzame sa na konskej farme Žrebčín Mlynčok, Slovenská Ľupča. Plat dohodou.
Pomocné práce v stajni
Podobné inzeráty
Pomocné práce v stajni
Hľadáme brigádnika/ brigádničku na pomocné práce v stajni. Jedná sa o čistenie stajne, kŕmenie,vyvádzanie koní do a z výbehov... Nachádzame sa na konskej farme Žrebčín Mlynčok, Slovenská Ľupča. Plat dohodou.
Práca pri koňoch Švajčiarsko
S okamžitou platnosťou hľadáme pracovníka na farmu. Pracovný pomer trvá minimálne 3 mesiace. Ak budeme obojstranne spokojní, pracovný pomer na celý rok. Hlavná práca. Kŕmenie koní / pasenie / práca v stajni, vyhŕňanie hnoja, podstielanie, zametanie, udržiavanie čistoty v stajni. Požiadavky : skúsenosť s prácou v stajni pri koňoch. Vodičský preukaz kat. Znalosť vedenia traktora. Nemecký alebo francúzsky jazyk /dôležité/ Plat vyplácaný každé 2 týždne. Od 2500-3000 ciste. Vlastný byt . Viac informácií po kontaktovaní mailom. Životopis s fotografiou zasielajte na adresu: jobs@
Práca v živočíšnej výrobe
Zdravim, v našom Poľnohospodárskom družstve v Bzincach pod Javorinou prijímame pracovníkov k 600 kusom našich kravičiek holstienskeho plemená. Ponúkame 5 pracovné pozície: NA NAKLADAČ JCB 542.70 - vyhrňanie, podstielanie, kydanie, navážanie, ost. práce. 5€/hod - 12 hodín zmena. Vodičky typu T. Alebo dohodou DENNÝ/NOČNÝ OŠETROVATEĽ - prihrňanie krmu, telenie kráv, nočné naháňanie na dojaren, pomocné práce. 4.30€/hod - 12hodin zmena. Alebo dohodou NAHÁNAČ KRAV - ranné, poobedné naháňanie kráv na dojaren, pomocné práce, 1 zmena 6 hodín čiže 12 hodín. 5€/hod. Alebo dohodu DOJIČ/KA - 3 zmeny 6€/h, 5 hodín zmena. KRMIČKA TELIAT - 5€/h kŕmi sa ráno 4h a poobede 4h. Ponúkame ubytovanie (2€/noc), strava z reštaurácie (1€ alebo 2€) na ubytovni + kuchyna. V pripade viac informácií sme vám k dispozícii na čísle :
Realizácia a údržba záhrad
PONUKA PRÁCE /REALIZÁCIA ZÁHRAD Ponúkame prácu alebo brigádu pre študentov, pracujúcich, dôchodcov alebo na tpp. Ponuka je určená pre zodpovedných, pracovitých ľudí. Sídlo firmy je vo Veľkom Bieli a pracuje sa u klienta prevažne v Bratislavskom, Trnavskom a Nitrianskom kraji. Pracuje sa od pondelka do soboty.Pracovný čas cca 8-9hod. Pri brigádach možnosť pracovať podľa svojho voľného času. Partie nehľadáme a ubytovanie neposkytujeme. Možnosť pracovať na tpp, dohodu, živnosť. Konkrétne podmienky si vysvetlíme na pracovnom pohovore. Náplň práce:Nosenie materiálu,údržba zelene, kosenie,strihanie , sadenie rastlín čistenie pozemkov terénne úpravy drobné stavebné práce , príprava závlahového systému, búracie práce, pomocné práce na stavbe, vozenie materiálu a tovaru na dodávke. Prácu vám zabezpečíme aj v zimnom období. Platové podmienky 1000-1300€/netto za 160hod. Nástup možný ihneď. Pred nástupom je potrebné prísť na pracovný pohovor.Partie nehľadáme. Dohodnite si stretnutie u nás na čísle
Ošetrovateľ koní
Dobrý deň, Hľadáme šikovného stajníka/stajníčku, ktorý má kladný vzťah ku zvieratám a chuť pracovať. Stajňa sa venuje predovšetkým parkúrovému a rekreačnému jazdeniu. Ubytovanie k dispozícii (vlastná izba so soc.zariadením). Príjemný kolektív. Požiadavky na zamestnanca: spoľahlivosť, flexibilita Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - práca v stajni pri koňoch a zvieratách - kŕmenie - výmena podstielky (vyhnojovanie) - vodenie koní do/z výbehu, - práce spojené s prevádzkou a údržbou jazdeckého areálu Mzda dohodou, nástup ihneď.
Stajník
Dobrý deň, Hľadáme šikovného stajníka/stajníčku v Dunajskej Lužnej areáli Davidov, ktorý má kladný vzťah ku zvieratám a chuť pracovať. Stajňa sa venuje predovšetkým parkúrovému jazdeniu. Ubytovanie k dispozícii (vlastná izba so soc.zariadením). Príjemný kolektív. Požiadavky na zamestnanca: spoľahlivosť, flexibilita Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - práca v stajni pri koňoch a zvieratách - kŕmenie - výmena podstielky (vyhnojovanie) - vodenie koní do/z výbehu, - práce spojené s prevádzkou a údržbou jazdeckého areálu Mzda dohodou, nástup ihneď.