inzercia, predaj, predám, bazár

Práca pre zámočníkov do Fínska

Kategória: Stavebníctvo

Sme strojárska firma Perfektmont a.s. ktorá ponúka stabilnú prácu pre zámočníkov do Fínska.

Termín nástupu: Prvý januárový týždeň
Hodinová mzda:

Fínsko (dlhodobo)
Zámočník
23-26€

Mzda závisí od skúseností a jazykových znalostí.

Možnosť výkonu práce je 60 hodín týždenne.
Pred nástupom je potrebná pracovná skúška (7.12.2022 – 9.12.2022)

Spolupráca je na dlhodobo a vieme poskytnúť možnosť výkonu prác na SZČO alebo TPP v našej spoločnosti na Slovensku alebo v našej dcérskej pobočke v Nemecku aj v Rakúsku.

Naša spoločnosť zabezpečuje a hradí ubytovanie a zároveň hradíme cestu letecky, a iné benefity pre výkon činnosti.

Vieme zabezpečiť :
- preukaz na vysokozdvižný vozík, plošina, manitou
- zvárací certifikát (obnovienie, vystavenie, perióda)
- preukaz viazača bremien
- školenie BOZP,PO
- certifikát SCC, HOTWORK

Zamestnanecké výhody, benefity v našej firme:

- VČASNÉ PLATBY !!
- zabezpečujeme a hradíme ubytovanie a cestu letecky
- istota spolupráce iba s overenými partnermi a firmami
- turnusy si dohadujete podľa potreby a dohody
- telefonická podpora v prípade potreby
- férové jednanie

Požiadavky na zamestnanca:
- Znalosť technickej dokumentácie
- Práce vo výškach
- osvedčenia/ certifikáty
- aktívna živnosť
- dostatočná znalosť anglického a nemeckého jazyka, minimálne na pracovnej úrovni. (ak ide o partiu, stačí ak bude vedieť jeden z partie)
- lekárska prehliadka
- prax
- samostatnosť
- flexibilita
- spoľahlivý prístup k práci

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky.
Email: marko.svitek@
Telefon:
Práca pre zámočníkov do Fínska
Podobné inzeráty
Práca Nemecko - Výroba montovaných drevených domov v Hale.
Práca Nemecko - Montážny pracovník/Tesár(timmerman) - Nástup ihneď Práca spočíva vo výrobe montovaných drevených domov na kľúč v krytej hale. Základné informácie: Miesto práce : Bodamské jazero Nemecko Termín nástupu : ihneď Druh pracovného pomeru : živnosť Ubytovanie: Zabezpečené - plne hradené Mzdové podmienky : Od 17 do 18 €/h na začiatok (po overení je možné navýšenie mzdy) Pracovná doba : 60 hod týždenne (Pracujú sa aj soboty!) Turnusy: 4+1 prípadne dohodou Náplň práce, právomoci a zodpovednosti • Výroba jednotlivých komponentov z dreva podľa šablón • Spájanie jednotlivých drevených komponentov • Finálny produkt je drevený montovaný dom • Práca s klincovačkami a pílami • Realizácia konštrukcii domov Zamestnanecké výhody, benefity • práca v stabilnej firme pôsobiacej na trhu už od roku 2012 • práca je na dlhodobo a celoročne! • práca v hale • práca v príjemnom kolektíve • posytujeme kompletné náradie • ubytovanie hradené a v blízkosti stavby Požiadavky • prax v oblastí aspoň 1 rok • vodičský preukaz • vlastné auto - výhodou • manuálna zručnosť • chuť do práce a záujem o dlhodobú spoluprácu • prilba, bezpečnostné topánky a pracovný odev V prípade záujmu Vás poprosím vyplniť formulár na nasledujúcom linku alebo nás kontaktovať mailom na info @ alebo telefonicky na
PRÁCA PRE ZÁMOČNÍKOV
Ponúkame prácu pre zámočníkov na stavbe v Bratislave. Mzda 13 eur/ hodina na živnosť. Výplata mesačne na základe vystavenej faktúry. Ubytovanie neponúkame.
PRÁCA PRE ZÁMOČNÍKOV
Ponúkame prácu pre zámočníkov na stavbe v Bratislave. Mzda 13 eur/ hodina na živnosť. Výplata mesačne na základe vystavenej faktúry.
PRÁCA PRE ZÁMOČNÍKOV
Ponúkame prácu pre dvoch šikovných zámočníkov na stavbe v Bratislave. Mzda 13 eur/ hodina na živnosť. Výplata mesačne na základe vystavenej faktúry. Ubytovanie neponúkame.
Práca pre zváračov a zámočníkov
Na nemeckú pracovnú zmluvu, nie živnosť! Ponúkame prácu pre zámočníkov a zváračov všetkých typov (TIG/WIG, MIG,MAG či elektróda) na TPP na nemeckú pracovnú zmluvu do Nemecka. Hodinová mzda: 12,63 € brutto + 56€/deň netto diéty + príplatky Mesačný nástupný plat (príklad): – 2020 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 160 hodín) – 2525 € brutto + 1400 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 200 hodín) – 3030 € brutto + 1680 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 240 hodín) Pracovná doba: 8 hodín denne + možnosť nadčasov Ďalšie informácie / Benefity: – Pracovná zmluva na dobu neurčitú – Slovensko-nemecký koordinátor – Zálohy vyplácané po odpracovaní prvého týždňa – Dovolenka 20 dní / rok – Odmeny za nadčasy + príplatky podľa nemeckého zákonníka práce (za zmenovú prácu poobede a v noci, za prácu cez víkend a cez sviatky) – Zabezpečené ubytovanie (príspevok zamestnanca je riešený zrážkou z diét – 15 až 25 eur na deň v závislosti od lokality) Požiadavky na zamestnanca: - byť flexibilný na lokalitu práce v Nemecku - mať predošlú prax - byť ochotný pracovať v tíme či dvojici - potrebné je mať k dispozícií vlastné auto na vycestovanie - výhodou je znalosť nemeckého jazyka V prípade záujmu je potrebné poslať životopis + kópie Vašich certifikátov/skúšok na náš email. Vhodné je nám rovno uviesť odpovede na nasledujúce otázky: 1) Kedy najskôr môžete nastúpiť do práce (vycestovať)? 2) Máte vlastné auto k dispozícií na vycestovanie? 3) Aká je Vaša momentálna znalosť nemeckého jazyka? 4) Vlastníte nejaké platné či neplatné certifikáty zvárania? Kontaktujte na číslo Zasielajte svoje životopisy na e-mail h.terentieva@
Ponuka práce pre zámočníkov
Stavebná firma hľadá zámočníkov. Práca v SR, HU.