inzercia, predaj, predám, bazár

Práca vo vinohradníctve a ovocinárstve

Kategória: Poľnohospodárstvo

Dobrý deň, do nášho tímu hľadáme dohodárov na sezónu. Nie partie! Práce pozostávajú: čistenie kmienkov, zastrkávanie letorastov, prebierka, zber úrody, údržba zelene v areáli.Nejedná sa o monotónnu prácu. Hodinová mzda je 4,5e v hrubom. Miesto výkonu práce Farná okres LV.
Práca vo vinohradníctve a ovocinárstve
Podobné inzeráty
Hľadám si prácu v rastlinnej,živočíšnej výrobe v Rakúsku
Hľadám si sezonnu prácu v Rakúsku v oblasti poľnohopodárstva / rastlinná,živočíšna výroba - práca v skleníku,zber ovocia,zeleniny,práca vo vinohradnictve,práce okolo dobytku,hydiny a pod./Prax s kúsenosti mám v oblasti pestovania paradajok v skleníkoch a vinohradnictve.Som zvyknutá na ťažkú fyzickú prácu.Nemčina - A2
Hľadám prácu
Hľadám prácu vo vinohradníctve vo Francúzsku alebo Švajčiarsku.Mam 17rocne skúsenosti v tejto oblasti.Ovladam francúzsky jazyk a vodičský preukaz mám skupiny B,C,T.
Pomocny Agronom
Pomocný Agronóm. Sme stredá Firma na strednom slovensku. Máme 28 rokov skúseností. Naša hlavna nápln práce je pestovanie ovocia. Ako sú : Jablká, Hrušky, Slivky, Jahody, Maliny. Hľadáme pomocného Agronóma. Je to práca ktorá si vyžaduje odborné vedomosti v oblasti ovocionárstva. Taktiež fyzické aj psychické nasadenie. Zodpovednosť, flexibilitu, vytrvalosť, disciplínu. A taktiež porozumenie a zvladnutie sa vyrovnavať sa s uskaliami počasia? Si ochotný mám to ponúknuť ? Si ochotný na sebe zapracovať? Si ochotný sa uciť nové veci ? Čo ponúkame ? - práca v dobrom kolektíve - práca v stabilnej Firme - Telefon - Počítač - Auto - Osobný rozvoj doma aj v zahraničí - Ubytovanie Všetko na zaklade dohody. Čo žiadame: -Tvoja práca je tvoje hooby - Si flexibylný - Si Samostatný - Zodpovedný - Disciplinovaný - Vieš organizovať - Si ochotný sa vzdelávať? ( stáž v zahraničí 1-2 roky podmienkov-zabezpečí firma) - Si fyzicky a psychicky zdatný? (manuálna, riadiaca práca) -Ochrana, výživa, biostymulácia, - Rez, Zber, Prebierka,Závlaha - Jabłka, Hrušky, Slivky, Jahody, Maliny, - Riadenie, Organizacia. - Vodičský preukaz T,B, - Stredoškolské vzdelanie alebo - Vysokoškolské vzdelanie
Kočiš, furman, pilčík, práca v lese
Ponúkam prácu pre kočišov a pilčíkov, najlepšie by bolo, keby ste boli zohratá partia. Nezháňam samostatne pilčíka. Viem zabezpečiť aj ubytovanie. Podmienka je mať vlastného koňa. Práca je zabezpečená dlhoročne a platovo dobre ohodnotená. Práca sa nachádza v Rajeckej doline v okrese Žilina. Pre viac informácií mi zavolajte. (pilčík, kočiš, furman, kone, ťažný kôň, žrebec, kobyla, práca v lese, LKT, UKT, Zetor, Equus)
STAJNIK / TELATAR
NA družstvo , v okolí dolnej Oravy, hľadáme skúseného zamestnanca na pozíciu : stajník / telatár. Práca obsahuje kombináciu dvoch pracovných činností, z čoho tvorí práca stajníka 70% a práca telatára 30%. Pracovná doba: 05:00 - 17:00 , Pracovna doba: 15 dni/mesiac Práca na TTP alebo živnosť. Nástup: IHNEĎ Vyžadujeme: pracovné skúsenosti v oblasti poľnohospodárstva, vodičský typu B -VÝHODOU, vzťah k zvieratám, samostatnosť a spolahlivosť. Netolerujeme ludi so vztahom k alkoholu. Prosím kontaktovat len vážni záujemcovia! tel. kontakt :
Kočiš, furman, pilčík, práca v lese
Ponúkam prácu pre kočišov a pilčíkov, najlepšie by bolo, keby ste boli zohratá partia. Nezháňam samostatne pilčíka. Viem zabezpečiť aj ubytovanie. Podmienka je mať vlastného koňa. Práca je zabezpečená dlhoročne a platovo dobre ohodnotená. Práca sa nachádza v Rajeckej doline v okrese Žilina. Pre viac informácií mi zavolajte. A taktiež pozrite Instagram (pilčík, kočiš, furman, kone, ťažný kôň, žrebec, kobyla, práca v lese, LKT, UKT, Zetor, Equus)