inzercia, predaj, predám, bazár

Praca vonku pre muzov a zeny.

Kategória: Poľnohospodárstvo

Zber zeleniny,balenie.
Možnost práce na 3 až 6 mesiacov.
Štart maj.Bez jazyka.Sme tu Slovenska komunita.
Praca je v Dánsku.
Bývanie je zabezpečené.
Praca vonku pre muzov a zeny.
Podobné inzeráty
Práca v  Holandsku v skleníkoch a triediarňach - pre ženy
Ponúkame možnosť dlhodobej práce v HOLANDSKU v skleníkoch, kt. je vhodná najmä pre ženy. Práca zahŕňa zastrihávanie, triedenie či balenie chryzantém a orchideí ako aj ďalšie práce s rôznymi druhmi plodín v skleníkoch či pri triedení zeleniny a ovocia na halách. Práca je na jednu zmenu, aktuálne volné pozície sú najmä pre ženy na prácu s kvetmi a triedení ovocia. Potrebná aspoň základná znalosť angličtiny alebo sa vedieť dohovoriť po poľsky. Potrebné je mať dobrý zdravotný stav, nakoľko sa jedna o manuálnu prácu. Mzda je vyplácaná týždenne na bankový účet. Mzda závisí od veku: 17 rokov 9,70 € brutto / hod. 18 rokov 9,70 € brutto / hod. 19 rokov 9,80 € brutto / hod. 20 rokov 10,00 € brutto / hod. 21 rokov a viac 10,48 € brutto / hod. Tieto sumy platia do 38 hod/týždeň. Nad 38 hod/ týždeň je hradený príplatok + 35% (celkovo 135%) Ubytovanie zabezpečené, plne vybavené s internetom, vybavenou kuchyňou, práčkou, sušičkou. Na izbe sú 2-3 osoby. Cena ubytovania 97€ /týždeň a je zrážané z výplaty. Ubytovania sú v lokalite Westland. Cena povinného zdravotného poistenia je 30.35€/ týždeň. Zabezpečená doprava do práce a z práce Dopravu do práce a z práce zabezpečujú služobné vozidlá alebo bicykle v závislosti od vzdialenosti ubytovania a pracoviska, jazda na bicykli je asi 7 km. Transport je poskytovaný zdarma. V prípade záujmu je potrebné nám poslať životopis s fotkou a aktuálnym tel. kontaktom na náš email.
Práca pre záhradníkov vo Švajčiarsku na švajčiarsku zmluvu
Ponúkame prácu do Švajčiarska na švajčiarsku pracovnú zmluvu na pozíciu Gartenbauer - záhradník. Práca je vhodná pre mužov aj ženy a vieme umiestniť aj dvojice. Podmienka: - potrebná znalosť nemeckého jazyka na úrovni A2/B1 a v prípade ak idú dvaja tak jeden z dvojice musí ovládať NJ - vlastné auto Ponúkame: - plat od 29,-€/brutto hodina - diety od 16,-€/netto deň - ubytovanie zabezpečené od 500,-€ do 750,-€ na mesiac a platí sa až z výplaty - výplata je každý týždeň - detské prídavky od 250,-€ na jedno dieťa - dovolenka 5 týždňov Po odpracovaní 2-3 mesiacov je možnosť zvýšenia mzdy. Nejedná sa o turnusovú prácu!! Info: Email: arbeitschwitzerland@
Práca pre záhradníkov vo Švajčiarsku na švajčiarsku zmluvu
Ponúkame prácu do Švajčiarska na švajčiarsku pracovnú zmluvu na pozíciu Gartenbauer - záhradník. Práca je vhodná pre mužov aj ženy. Hľadáme len jednotlivcov!!!! Podmienka: - potrebná znalosť nemeckého jazyka na úrovni A2/B1 - vlastné auto Ponúkame: - plat od 30,-€/brutto hodina - diety od 16,-€/netto deň - ubytovanie zabezpečené od 500,-€ do 750,-€ na mesiac a platí sa až z výplaty - výplata je každý týždeň - detské prídavky od 250,-€ na jedno dieťa - dovolenka 5 týždňov Po odpracovaní 2 mesiacov je možnosť zvýšenia mzdy. Nejedná sa o turnusovú prácu!! Info:
Práca na farme ošípaných ČR
Ponúkam dlhodobú prácu na turnusy v Českej rep. Jedná sa o prácu na farme ošípaných. 16 dny v práci a 15 dny voľno. Práca pre mužov aj ženy. Jedná sa o prácu ako je, kontrola krmenia, striekanie vapkou po vyskladnení a pod. Nevýhrňa a nestelí sa ručne, krmenie je strojové. tel.
Práca na statku pri koňoch v CH
Práca na statku s koňmi vo Švajčiarsku s ubytovaním. Na pokojný, súkromný statok s koňmi vo Švajčiarsku pri Berne hľadáme ihneď pomocnú silu. Vzhľadom na fyzickú náročnosť práce, práca je vhodná najmä pre mužov, radi však príjmeme aj pár. Hľadáme 2 ľudí, jedného na 100%, druhého na 80%. Cez deň pracuje vždy len jeden. Náplň práce: čistenie maštale, vyvádzanie koní na lúku, kŕmenie a starostlivosť o kone, starostlivosť o okolie maštalí a záhradu, drobné opravy a údržba maštalí a budovy +upratovanie domu majiteľov 1x za týždeň. Požiadavky na kandidátov: preukázatelné skúsenosti s prácou s koňmi, znalosť nemeckého alebo anglického jazyka - je potrebné sa vedieť dohovoriť a komunikovať, fyzická zdatnosť a manuálna zručnosť, chuť pracovať. Dôraz kladieme hlavne na spoľahlivosť a lojálnosť, priateľské vystupovanie (komunikácia s majiteľmi koní) a lásku k zvieratám a práci. Ubytovanie priamo na statku v byte s kuchynkou a vlastným sociálnym zariadením (wc a sprcha). Plat (pri práci na 100%): Brutto 3.800,-CH zrážky za byt 500,-€CH Bližšie informácie na tel.čísle. Prosím, kontaktujte ma len v prípade, pokiaľ spĺňate všetky požiadavky vrátane praxe a v prípade vážneho záujmu. Preferujeme kandidátov, ktorí plánujú prácu vykonávať dlhodobejšie. Prvý pohovor prebieha v slovenčine, z finálnych uchádzačov si vyberie priamo majiteľ - rozhovor v nemčine/angličtine.
Pomocny Agronom
Pomocný Agronóm. Sme stredá Firma na strednom slovensku. Máme 28 rokov skúseností. Naša hlavna nápln práce je pestovanie ovocia. Ako sú : Jablká, Hrušky, Slivky, Jahody, Maliny. Hľadáme pomocného Agronóma. Je to práca ktorá si vyžaduje odborné vedomosti v oblasti ovocionárstva. Taktiež fyzické aj psychické nasadenie. Zodpovednosť, flexibilitu, vytrvalosť, disciplínu. A taktiež porozumenie a zvladnutie sa vyrovnavať sa s uskaliami počasia? Si ochotný mám to ponúknuť ? Si ochotný na sebe zapracovať? Si ochotný sa uciť nové veci ? Čo ponúkame ? - práca v dobrom kolektíve - práca v stabilnej Firme - Telefon - Počítač - Auto - Osobný rozvoj doma aj v zahraničí - Ubytovanie Všetko na zaklade dohody. Čo žiadame: -Tvoja práca je tvoje hooby - Si flexibylný - Si Samostatný - Zodpovedný - Disciplinovaný - Vieš organizovať - Si ochotný sa vzdelávať? ( stáž v zahraničí 1-2 roky podmienkov-zabezpečí firma) - Si fyzicky a psychicky zdatný? (manuálna, riadiaca práca) -Ochrana, výživa, biostymulácia, - Rez, Zber, Prebierka,Závlaha - Jabłka, Hrušky, Slivky, Jahody, Maliny, - Riadenie, Organizacia. - Vodičský preukaz T,B, - Stredoškolské vzdelanie alebo - Vysokoškolské vzdelanie