inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Logitech G305 Lightspeed

Kategória: Myši

Zdravím, predám túto myšku, je nepoužívaná/nerozbalená

Ideálne osobný odber v BA
Predám Logitech G305 Lightspeed
Podobné inzeráty
Logitech G305 Lightspeed Wireless - čierna
Dobrý deň, ponúkam na predaj hernú myš Logitech G305 Lightspeed Wireless v čiernej farbe. Myš som používal vyše roka, takže sa nájdu vizuálne známky používania. Po mechanickej stránke je úplne bez poškodenia. Parametre: Pripojenie Typ bezdrôtový Rozhranie 2,4 GHz (bezdrôtové) Vlastnosti Technológia optická Ďalšie parametre Kód výrobcu 910-005282 Typ použitia herné Farba čierna Typ napájania batérie AA Vertikálny Nie Podsvietenie Áno Maximálne rozlíšenie 12000 DPI Počet tlačidiel 6 Veľkosť štandardné Tlačidlo pre zmenu dpi Áno Tiché tlačidlá Nie Značky Logitech Rozmery výrobku Šírka výrobku 6.2 cm Výška výrobku 11.7 cm Hĺbka výrobku 3.8 cm Hmotnosť výrobku 0.1 kg K myši je komplet príslušenstvo ( bez krabice ). Je plne funkčná. Vyčistená dezinfekčným prostriedkom. Preferujem osobný odber ( Košice ), po dohode možnosť poslať aj na dobierku ( poštovné vopred na účet ). Kontaktujte ma emailom alebo SMS.
Myš Logitech G305 biela+podložka Logitech čierna
Predám plne funkčnú bezdrôtovú myš Logitech G305 bileje farby používaná 1 mesiac+Logitech podložku čiernej farby Rozmery Na šírku:27cm Na dĺžku:21cm Dôvod predaju:môjho syna už prestalo sa hrať na počítači
Logitech G903 HERO 25K ⚡Lightspeed⚡, bezdrôtová herná myš
Predám bezdrôtovú hernú myš Logitech G903 HERO 25k ⚡Lightspeed⚡ Myška je nová - predvádzačka. Funguje bez chyby, svieti, nabíja sa, má skvelú 1ms odozvu a nastaviteľnú citlivosť až 25600 DPI vďaka HERO senzoru (aj na kábli aj bezdrôt). K myške je spárovaný USB ⚡Lightspeed⚡ dongle, ale funguje aj na kábel. Má 11 tlačidiel, výdrž 140-180h. Dá sa k nej dokúpiť veľa voliteľného príslušenstva: - bezdrôtové nabíjanie - bezdrôtová podložka - závažia - bočné tlačidlá - aj veľa iných náhradných dielov A veľa veľa iného nájdete na stránke výrobcu: Pošlem aj na dobierku v origo obale, ale jedine pri poštovnom vopred. Pozri aj iné moje inzeráty.
Predam Mys Logitech G502 Lightspeed (bezdrot/drot-Nepouzita
Predam nepouzitu mysku Logitech G502 Lightspeed. Bezdrotova aj drotova(pripojitelny kabel . Nevhodny dar. Este vo folii
Herná myš Logitech G703
Predám hernú bezdrôtovú myš Lightspeed, bežne známky používania. Osobný odber, alebo viem poslať cez packetu
Myš Logitech M185
Predám myš značky Logitech M185, špecifikácia viď. link.: stav: funkčný, dobrý osobne Prešov, alebo poštou + poštovné