inzercia, predaj, predám, bazár

Predám postel a madrac spolu

Kategória: Nábytok pre deti

Predám postel ma 3 polohy ma tri tyčky ktoré idú otvoriť. Je v peknom stave po 1dietati. Madrac je v peknom stave nevilezany. Dávam k nemu aj obliecku. Plus ikea ochrana na madrac a hráci sloník.
Predám postel a madrac spolu
Podobné inzeráty
OrthoMatra Junior-Duo hybridný madrac
Dobrý deň , mám na predaj hybridný madrac pre dieťa vo velskoti 120x60 cm . Madrac používala svokra , keď bolo mala u nej , čiže dieťa na ňom nespalo stále , ale iba občas . Z madraca sa da dať dole poťah pri nočných nehodách , ale to už považujem za samozrejme u madracov pre deti. Hybridný známe , že jedna čas je pre deti do 2 rokov , kde madrac dokáže cirkulovat viac vzduchu a druha strana ne od 2 rokov , kde dieťa potrebuje stabilnejši madrac . Hrúbka madraca je 12 cm . S Madridom sme boli veľmi spokojný .
Predám postel a madrac zadarmohraci slon, chránič, 3 plachty
Predám postel ma 3 polohy ma tri tyčky ktoré idú otvoriť. Je v peknom stave po 1dietati. Madrac je v peknom stave nevilezany. Dávam k nemu aj obliecku. Plus ikea ochrana na madrac a hráci sloník, 3 napínacie plachty.
Predám postel a madrac zadarmohraci slon, chránič, 3 plachty
Predám postel ma 3 polohy ma tri tyčky ktoré idú otvoriť. Je v peknom stave po 1dietati. Madrac je v peknom stave nevilezany. Dávam k nemu aj obliecku. Plus ikea ochrana na madrac a hráci sloník, 3 napínacie plachty. Všetko v super stave.
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 170 eur. Iba osobný odber Košice.
Predám detskú posteľ s matracom 180x80 cm
Detská posteľ 180x80 cm Predám kvalitnú detskú posteľ Paul rozmer 180 x 80cm masív vo farbe prírodného borovicového dreva + matrac. Posteľ má pevný drevený rošt, výrobca udáva nosnosť 100 kg, je bezpečná a stabilná. Posteľ má zábrany z troch strán. Posteľ je univerzálna, pri montáži zábran si viete určiť, či bude posteľ pravá alebo ľavá. Posteľ je v bezchybnom stave. Cena novej postele od výrobcu je 130 eur bez matraca. Posteľ predávame spolu s kvalitným penovým matracom. Naša cena spolu za posteľ a matrac je 150 eur. Iba osobný odber Košice.
IKEA postieľka Sundvik a madrac Krummelur
Predám postieľku a madrac. Madrac v záruke blok priložím, syn na ňom nikdy nespal lebo spával spolu s nami a postieľka má miestami škrabance. Predaj spolu. Postieľka je demontovaná. Vramci Nitry viem priniesť