inzercia, predaj, predám, bazár

Prenajmem 2 izby v dome v Bratislava-Rača

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Len pre študentov!
V prípade záujmu ma kontaktujte cez email!
! NEVOLAŤ !

Prenajmem 2 izby (1 izba - 2 osoby). Spoločné priestory sú chodba, kúpelňa, 2 WC, kuchynka.
Izby sa zariadia podľa potreby.
Cena za osobu na mesiac je 200€. (teda izba 400€/mesačne)


adresa: ul. Hybešova 17, 831 06 Bratislava-Rača
Prenajmem 2 izby v dome v Bratislava-Rača
Podobné inzeráty
Prenajmem dve izby
Prenajmem dve nepriechodne izby (12m2, 20m2). Prenajmem izby samostatne alebo ako dvojizbový priestor. Nachádzajú sa na druhom nadzemnom podlaží v rodinnom dome. K dispozícii je kuchynka, kúpeľňa s vaňou, sprchou a toaletou. Ďalej je k dispozícii internet a parkovanie. K väčšej izbe patrí aj balkón a cena nájmu je 250€ za mesiac. Cena nájmu menšej izby je 230€ za mesiac. Ceny uvedené sú vrátane energii. Dom sa nachádza v Piniovej aleji na kraji Malaciek.
Prenajmem 3-izbovy byt
Prenajmem 3-izbový byť v Bratislave V - Petržalka na Bulíkovej ulici. Mesačná splátka € 680,- + energie cca € 200,- Byt sa nachádza na 3. poschodí v 8 posch. bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu má cca 72 m2 vrátane loggie. Privítal by som skôr nefajčiarov, povolil by som len malé domáce zvieratá. Byt prenájmem LEN na dlhodobý prenájom. Bytový dom je zateplený a kompletne zrekonštruovaný. K dispozícií je bezpečná miestnosť pre kočíky a bicykle. Dispozícia bytu: - vstupná hala - chodbička - detská izba - spálňa - obývačka - kuchyňa - kúpeľňa - WC - loggia Zariadenie bytu: - kuchynská linka na mieru Plný masív Dub - stôl a stoličky nikel-sklo a koža - keramická platňa - elektrická rúra - mikrovlnka - chladnička - vaňa - práčka - manželská posteľ - nové vstavané skrine - kožená sedačka - nový nábytok v obývačke robený na objednávku - v hale nová vstavaná skriňa a botnik, komóda nové na objednávku - odlahy - dlažby a plávajúce parkety a iné Treba vidieť... Parkovanie je v okolí domu v súlade s parkovacou politikou mestskej časti Petržalka. Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Neďaleko je nákupné centrum TPD a AUPARK. V okolí sú kaviarne a reštaurácie, lekárne, Lídl, zdravotné stredisko, školky a školy, kostol a športové ihriská. V blízkosti sú zastávky MHD s výbornou dostupnosťou do centra mesta a autom blízkym napojením na diaľnicu. Športové vyžitie na Dunajskej hrádzi je dostupné do 5-10 minút. Romantické prechádzky k Dunaju. V BD žijú slušní a bezproblémoví ľudia. Je možné k bytu prenajať aj garáž v garážovom dome na Medveďovej ulici, dostupná do 5 minút.
prenajmem 2 izby v rodinnom dome
prenajmem dve izby v rodinnom dome zo samostatnym vchodom podmienka hladam sem niekoho kto ma dobry vstah zo psami mam tu 4 BO ty co maju strach zo psov prosim nevolat Daujem
Prenajmem izby v 5-izbovom byte (2 VOĽNÉ IZBY)
Prenajmem izby v 5-izbovom byte v Bratislave Dubravke. Byt sa nachadza v trojpodlaznom dome bez vytahu, na 2. poschodi. K dispozicii je este jedna mensia a jedna vacsia izba, od 1.6.2023. Cena za mensiu izbu je 200 + energie, za vacsiu 250 + energie. K dispozicii je spolocna obyvacka, kuchyna, lodzia, kupelna, samostatne WC a pivnica. Idealne pre partiu studentov/studentiek na studium, nachadza sa v tichom prostredi s nehlucnymu susedmi. Na poriadanie party je lokalita nevhodna. Uprednostnujeme ludi, ktori maju vztah k pravidelnej starostlivosti o zariadenie bytu a udrziavanie cistoty.
Prenajmem samostatnú izbu Ružinov Trnávka rodinný dom
Prenajmem samostatnú nepriechodnú izbu v rodinnom dome so zastrešenou predzáhradkou v rodinnom dome v tichom prostredí blízko centra, spoje trolejbus 60,64. Izba je 15m2 + vstavané skrine, internet, energie v cene, v dome je kuchynka so spotrebičmi, kúpelka so sprchovacím kútom, pračka. Parkovanie bezproblémové.
NA PRENÁJOM-IZBA V DOME-BRATISLAVA-KOLIBA-CENA: 300 €/MESIAC
Ponúkame Vám bývanie vo Vile na Kolibe - Bratislava PRENÁJOM: Prenajmeme ubytovanie za skvelú cenu v najlepšej časti Bratislavy - Koliba. Ideálne bývanie pre študentov, či pracujúcich ľudí, čo majú radi spoločenský život. Ubytovanie sa nachádza vo veľkom trojpodlažnom dome na Kolibe s nádherným výhľadom na Bratislavu. K domu patrí aj záhrada vhodná na oddych a relax. Ubytovaným je tiež k dispozícii veľká kuchyňa s jedálňou, práčovňa, kúpeľňa, internet. Izby sú zariadené novým nábytkom (posteľ, prac. stôl, skriňa) v štandarde IKEA. IZBA: 1 x Jedno lôžková izba s nábytkom (1.2) samostatne bývanie (len pre jednu osobu). V dome nie sú povolené žiadne zvieratá. K DISPOZÍCII: Okamžite OSTATNÉ: Izba sa prenajíma na minimálne jeden rok. Nie je možné vystaviť potvrdenie pre cudzineckú políciu! CENA: 200 € nájom/mesiac + 100,-€ poplatky/mesiac, spolu: 300,-€ + (depozit: 300,-€) PROVÍZIU NEPLATÍTE ! EXKLUZÍVNE LEN U NÁS ! KONTAKT: Dag Fiala - certifikovaný realitný maklér KARIN & PARTNERS - REALITNÁ KANCELÁRIA Lazaretská 3/a, 811 08 Bratislava Slovenská republika mobil: e-mail: web: Popis nehnuteľnosti, text a foto-dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti KARIN&PARTNERS real s.r.o