inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmem na farmu pracovníka

Kategória: Poľnohospodárstvo

Ponukam pracu na hydinarskej farme v okrese Sobrance. Praca na nočne zmeny 12 hod.2dni praca 2 dni voľno. Prijmem na TPP viac info volať.
Prijmem na farmu pracovníka
Podobné inzeráty
Prijmem ošetrovateľa hydiny.
Prijmem ošetrovateľa hydiny na farmu Slaná Lehota.Mzda 600-750 € netto podľa výsledkov a chuti pracovať. V prípade záujmu volať na číslo .
Prijmem traktoristu do rastlinnej vyroby
Prijmem zamestnanca na farmu ako obsluhu strojov v rastlinnej vyrobe idealne ak by mal skusenosti s obsluhou kombajna.plat dohodou. Prax nutna.najlepsie z okolia.farma stankovce.volat
Opravár poľnohospodárskych strojov
Prijmem pracovníka na opravu poľnohospodárskych strojov, prípadne ich obsluhu. Nástup možný ihneď. Platové ohodnotenie od 4,50€ do 7,00€ podľa zručností pracovníka.
Traktorista, Kombajnista, Rezačkár
Prijmem pracovníka na obsluhu a opravu poľnohospodárskych strojov značky Class, JCB, Holmer, John Deere, Zetor. Nástup možný IHNEĎ. Platové ohodnotenie od 4,50€ do 7,00€ v závislosti od šikovnosti a pracovného zaradenia pracovníka.
Hladam pomocnu pracovnu silu na farmu
Hladam si pomocnika na farmu Ubytovanie ,strava zabezpecena Platove podmienky podla zrucnosti Ostatne informacie na tel cisle
Hľadám ženu na farmu HD 4 hodiny denne
Hľadám ženu na práce na farmu hovädzieho dobytka, cca 4 hodiny denne, niekedy aj viac., najlepšie slovenku alebo ukrajinkú, ktorá sa vie starať o hospodárstvo. Jedna sa o prácu na farme v Žiline cca 12 minút autom od centra, 20 minút autobusom od centra mesta. Naplň, robenie oplotkov, a rôzna pomoc.