inzercia, predaj, predám, bazár

Prijmeme údržbára

Kategória: Poľnohospodárstvo

Gazdovský dvor Turčianske Kľačany prijme na sezónu 2023 údržbára na HPP, prípadne brigádu. Mzda dohodou.
Bližšie info na mob.
Prijmeme údržbára
Podobné inzeráty
Hľadáme zručného údržbára
Gazdovský dvor Turčianske Kľačany prijme údržbára na HPP, prípadne brigádu , na sezónu 2023. Práce na údržbe dvora ( ohrady, úprava areálu,...) Mzda dohodou. Kontakt :
Nádvorný robotník / údržbár
Príjmeme do pracovného pomeru nádvorného robotníka/údržbára. Mzda 4,5/hodina netto.
Nádvorný robotník
Príjmeme do pracovného pomeru nádvorného robotníka/záhradníka/údržbára. Mzda 4,5/hodina netto.
Údržbar - Vištuk (ubytovanie zadarmo)
Stabilná farma s ošípanými vo Vištuku hľadá do svojho kolektívu údržbára. Hlavnou náplňou práce sú údržbárske práce na farme, vrátane údržby systému napájania, kŕmenia a ventilácie, údržba budov a zariadení, zváranie, sledovanie stavu vody, spotreby plynu a elektriny, vývoz úhynov, práca s hnojovicou a ostatné činnosti podľa potreby a pokynov nadriadeného. Ide o zaujímavú prácu v dynamickom prostredí modernej farmy. Máme bonusový systém (individuálny, tímový, dochádzkový bonus), príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové sporenie, prídelové ošípané, vzdelávanie, ubytovanie a obedy zadarmo, letný tábor pre deti našich zamestnancov. Mzda od 950 EUR podľa skúsenosti + príplatky za víkendy, sviatky, nadčasy.
Elektrikár / údržbár - farma Bernolákovo
Stabilná farma s nosnicami v Bernolákove hľadá do svojho kolektívu elektrikára / údržbára. Hlavnou náplňou práce sú elektrikárske a údržbárske práce na farme, vrátane údržby systému kŕmenia, ventilácie, triedičky vajec. Záujemca musí mať el. vyhlášku par. 21, vodičský preukaz B. Máme bonusový systém, príspevok zamestnávateľa na doplnkové dôchodkové sporenie, dochádzkový bonus, vzdelávania, letný tábor pre deti našich zamestnancov, firemné akcie. Základná zložka mzda 1 200 EUR + individuálny bonus podľa skúsenosti + príplatky za víkendy, sviatky, nadčasy a pohotovosť
Prijmeme pracovníka
Prijmeme pracovníka na odchov jahniat. Skúsenosti : odchov a staranie sa o jahňatá, ručne vydájanie, oriezanie.Zabezpecime stravu a ubytovanie zadarmo.mozno prísť na skúšku a cestovné náklady predplatné.