inzercia, predaj, predám, bazár

Projekcia rodinných domov

Kategória: Realitné služby

Venujem sa projekcii rodinných domov na mieru ale aj modularnych domov podľa vašich požiadaviek.

Individuálny prístup a návrhy na mieru.

Od architektonickej štúdie až po realizačný projekt.


Projekcia rodinných domov
Podobné inzeráty
Projektant-Realizácia projektov rodinných domov
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu, energetický certifikát. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena kompletnej projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
Návrh interiéru 5 eur/m²
INTERIÉR: Návrh interiéru - foto-realistické vizualizácie rodinných domov, bytov a nebytových priestorov na mieru. Cena je 5 eur/m². V cene sú zahrnuté konzultácie (počet konzultácií je neobmedzený), pôdorys dispozičného riešenia, úpravy interiéru podľa požiadaviek, rendrované fotografie (počet podľa potreby). ARCHITEKTONICKÁ ŠTÚDIA Návrh architektonickej štúdie rodinných domov - dispozičné a architektonické riešenie na základe požiadaviek klienta. Cena je 8 eur/m². V cene je zahrnutá kompletná architektonická štúdia (situácia - osadenie navrhovaného domu na pozemku, pôdorysy jednotlivých podlaží, rezy, pohľady a foto-realistické vizualizácie), konzultácie, úpravy štúdie podľa požiadaviek klienta. PROJEKT PRE STAVEBNÉ POVOLENIE Vypracovanie projektovej dokumentácie rodinného domu na základe architektonickej štúdie v stupni pre stavebné povolenie. Komunikácia s profesistami (statika, ZTI, kúrenie, ELI, požiar, TTP), ktorých projekty sú potrebné ku stavebnému povoleniu. Dodanie záleží podľa náročnosti, veľkosti priestoru a vašich požiadaviek. Pre viac info ma kontaktujte e-mailom: info.bmarchitekt@ #architecture #architektúra #rodinnydom #design #dizajn #interior #interier #interierovydizajn #navrhinterieru #projektprestavebnepovolenie #vizualizácia #vizualizácie
Stavebný pozemok Raková Korcháň
Na predaj stavebný rovinatý nádherny pozemok pri potoku s možnosťou výstavby až 2 domov. Cena ja na cely pozemok o výmere 1800m2 ale nie je problém ho rozdeliť na dva. Možnosť kompletnej realizácie výstavby domov od vybavenia projektu stavebného povolenia az výstavby na kľúč. Pre predstavu v galérii najdete fotky už nami postavených domov. Orientacna cena domov v holodome 115.000,- eur bez pozemku. V prípade varianty A jeden dom cena 205.000,- eur. V prípade varianty B a C cena jedného domu aj s pozemkom 170.000,- eur. Rybník sa zasipe alebo Vám ostane :-) .
3D Foto-Realistické Vizualizácie a návrhy interiérov
Potrebujete navrhnúť interiér ? Bez zbytočných stresov či bude Vaše predstavy technicky možné realizovať a či budú jednotlivé prvky dizajnovo sedieť ? V tomto prípade sme tu pre Vás. Ponúkame návrhy kompletných interiérov: -Bytov -Rodinných domov -Komerčných priestorov (Reštaurácie, Holičstvá..) -Nebytových priestorov (Office, kancelárie..) Ponúkame 3D foto-realistické vizualizácie na prezentáciu: -predaja bytov, domov, chát -nábytku alebo produktov -stavebných konštrukcií Prosím prejdite si našu Webstránku, kde nájdete informácie o presnom postupe. Neváhajte nás kontaktovať. Konzultácia je úplne nezáväzná a zdarma. :-)
Projektant - zhotovenie projektovej dokumentácie pre RD
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projekty garáží, oporných múrov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena kompletnej projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
PONÚKAME VÝSTAVBU HOLODOMU rodinného domu
Ponúkame vám výstavbu jednopodlažného murovaného rodinného domu v stave HOLODOM vo veľmi zaujímavej novej cene. Zastupujeme stavebnú firmu SIMAX PO s niekoľkoročnými skúsenosťami vo výstavbe rodinných domov v okolí Prešova a Sabinova. Momentálne možná obhliadka takýchto podobných domov v Ľuboticiach či Kanaši. Použijeme príklad RD so zastavanou plochou 100 m2 za cenu 99 000 EUR. Súčasťou je 3x spálňa, kuchyňa s otvorenou obývačkou, predsieň, samostatné WC a kúpeľňa, cca 85 m2 úžitkovej plochy. V cene sú okrem iného zahrnuté: železobetónové základy, vonkajšie a vnútorné murivo YTONG, železobetónový veniec, valbová strecha s priestranným úložným priestorom a s krytinou BRAMAC, plastové kvalitné okná HESTA, vonkajšie a vnútorné omietky, striekaná stropná izolácia, sadrokartónové stropy, komplet vnútorné elektrické rozvody a odpad, podlahové teplovodné kúrenie, zateplenie 15 cm polystyrénom a kompletná fasáda. Základná cena RD v stave HOLODOM je 990 EUR/m2 zastavanej plochy. Dom vieme po vzájomnej dohode dokončiť aj kompletne na kľúč. Napojenie na IS, zameranie geodetom, realizácia projektu, vybavenie stavebného povolenia a hypotekárne poradenstvo cez zabehnutých špecialistov je samozrejmosťou. Ponúkame teda kompletný servis pri výstavbe vášho nového domčeka. Pre informácie ohľadom konkrétnych vašich požiadaviek zavolajte prosím na naše telefónne číslo .