inzercia, predaj, predám, bazár

Stavebné povolenie na rodinný dom

Kategória: Realitné služby

Vybavujem stavebné povolenia a
aj územné rozhodnutia na rodinné domy - Košický kraj


bližšie info a presné nacenenie na stretnutí


okrem stavebného povolenia realizujem komplexný balík služieb v rámci bývania:
- stavebné povolenie
- projektová dokumentácia
- výstavba domov
- hypotekárny servis
Stavebné povolenie na rodinný dom
Podobné inzeráty
Vybavím stavebné povolenie
V rámci voľného času (chlap na materskej :), viem pre Vás vybaviť stavebné povolenie na stavbu, rekonštrukciu, prípadne zaobstarávať cenové ponuky na stavebný materiál a stavebné práce pre Vašu nehnuteľnosť. Orientujem sa prevažne na okres GA a TT.
Návrh interiéru 5 eur/m²
INTERIÉR: Návrh interiéru - foto-realistické vizualizácie rodinných domov, bytov a nebytových priestorov na mieru. Cena je 5 eur/m². V cene sú zahrnuté konzultácie (počet konzultácií je neobmedzený), pôdorys dispozičného riešenia, úpravy interiéru podľa požiadaviek, rendrované fotografie (počet podľa potreby). ARCHITEKTONICKÁ ŠTÚDIA Návrh architektonickej štúdie rodinných domov - dispozičné a architektonické riešenie na základe požiadaviek klienta. Cena je 8 eur/m². V cene je zahrnutá kompletná architektonická štúdia (situácia - osadenie navrhovaného domu na pozemku, pôdorysy jednotlivých podlaží, rezy, pohľady a foto-realistické vizualizácie), konzultácie, úpravy štúdie podľa požiadaviek klienta. PROJEKT PRE STAVEBNÉ POVOLENIE Vypracovanie projektovej dokumentácie rodinného domu na základe architektonickej štúdie v stupni pre stavebné povolenie. Komunikácia s profesistami (statika, ZTI, kúrenie, ELI, požiar, TTP), ktorých projekty sú potrebné ku stavebnému povoleniu. Dodanie záleží podľa náročnosti, veľkosti priestoru a vašich požiadaviek. Pre viac info ma kontaktujte e-mailom: info.bmarchitekt@ #architecture #architektúra #rodinnydom #design #dizajn #interior #interier #interierovydizajn #navrhinterieru #projektprestavebnepovolenie #vizualizácia #vizualizácie
Projektant-Realizácia projektov rodinných domov
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu, energetický certifikát. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena kompletnej projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
Projektant - zhotovenie projektovej dokumentácie pre RD
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projekty garáží, oporných múrov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena kompletnej projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
Projektant - projektová dokumentácia pre RD
Ponúkam zhotovenie kompletnej projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie ale aj realizačných projektov zahrňujúcich architektúru, statiku, ELI, ZTI, VZT, požiarnu ochranu. -projekty rodinných domov -projekty radových domov -projekty garáží, oporných múrov -projektová dokumentácia na mieru podľa požiadaviek klienta -rýchla doba dodania -projekty celá SR Cena projektovej dokumetácie je pre každý rodinný dom individuálna, odvíja sa hlavne od náročnosti zhotovenia projektu. Neváhajte ma v prípade akýchkoľvek otázok kontaktovať na tel.čísle alebo mailom. jap.projekt@ . . .
Rodinný dom chalupa chata drevodom novostavba s rybníkom
Rodinný dom chalupa chata drevodom novostavba s rybníkom a farmičkou. Dom ma 245m2 zastavanej plochy a 220m2 obytnej s veľkou terasou s výhľadom na veľkú záhradu z rybníkom. Kurenie elektrické, vlastná studňa / vrt, odpad čistička. Vyvedená voda a elektrika pre možnosť výstavby bazéna. Pozemok o výmere 2860m2 s možnosť výstavby dalších domov. Možnosť výstavby dvojgaráže alebo dielne skladu v prednej príjazdovej časti s jednoizbovým bytom. Dom pozemok možno využiť na bývanie ale aj podnikateľské účely. Cena dohodou pri rýchlom jednani.