inzercia, predaj, predám, bazár
Domov > Ostatné

Ostatné - inzercia, predaj, predám, bazár - strana 11862

Kniha Vy asi žartujete
Predám čisto novú knihu. Cena 13€ + poštovné, pripadne osobný odber v Nitre.
Knihy
Knihy od spisovateľov: Pronska, J.Lynn,Nicholas Sparks,Jo Nesbo, Brown, Warrenova, Elle Kennedy,... Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Telefónne číslo je vymyslené. Reagujem na email.
Nastupnice-Schody 20ks
Predám bukové nastupnice 20ks rozmer 100 x 30 hrúbka 3cm cena spolu 400€
Rôzne knihy
Knihy od spisovateľov: Pronska, J.Lynn,Nicholas Sparks,Jo Nesbo, Brown, Warrenova, Elle Kennedy,... Pozri aj ďalšie moje inzeráty. Telefónne číslo je vymyslené. Reagujem na email.
Trial TRS One  280 Revolution
predam trial, kupena tento rok ako skladovka, ako nova, ma do 2 mth.
Ohrada pre deti
Ponúkam na predaj detskú ohradu v bielej farbe, kvalitná,pevná. Aj s podložkou. ako nová. V prípade záujmu ma kontaktujte cez mail alebo sms. Pôvodná cena: 185€
predam hydraulickú plošimu
Veľkost plošiny 90 x 50 min zdvih 38 cm max zdvih 130 cm nosnosť 350 kg treba dobojiť koncové spínače 4ks baterie
odšťavovač Aicook /juicer/ovoce/zelenina
Odšťavovač, odšťavovač, odšťavovač Aicook s 3'' širokým hrdlom AMR 526 Rýchly, všestranný a účinný odšťavovač AICOOK vám poskytne príležitosť vychutnať si čerstvú šťavu kedykoľvek. Funguje tak, že tlačí ovocie a zeleninu dole podávacím žľabom a drví ich na prášok pomocou rezných nožov Otáčajúcich sa vysokou rýchlosťou proti kovovému sitku. Príkon 400 W zaisťuje, že tento odšťavovač nielen rýchlo pracuje, ale tiež že ovocie dôkladne naseká a vydojí z neho všetku šťavu, ktorú majú. Vlastnosti: 65 mm široká hubica dávkovača 100% šťava vizualizácia 304 hlavné telo z nerezovej ocele 360 ​​° presný filter z nerezovej ocele 400W motor 450 ml odšťavovač džbán 1600 ml zberač dužiny 3 nastaviteľné rýchlosti "p" Naj Odšťavovač môže okamžite dosiahnuť maximálnu rýchlosť a po uvoľnení sa zotaví. "1" Nízka rýchlosť. 12 000 až 15 000 ot./min, "2" vysoká rýchlosť, 15 000 až 18 000 ot./min. 2 rýchlostné voľby maximalizuje výťažnosť šťavy z mäkkej, listovej zeleniny a tvrdého ovocia. Rýchlosť „1“: pomaranče, jablká, hrozno, melóny, broskyne a paradajky, uhorka atď. Rýchlosť „2“: mrkva, zeler, zázvor, špenát atď. Tipy: Pred čistením výrobku vypnite napájanie. pre použitie zostavte podľa schémy "názov a umiestnenie hlavných komponentov". Zapnite napájanie, stlačte vypínač a nechajte stroj bežať naprázdno po dobu 5 sekúnd. Pripravenú zeleninu alebo ovocie vložte do podávacieho portu odšťavovača, stlačte tlačnou lištou, rovnomerne, silne a pomaly.
Pavol Breier fotografie
Pavol Breier fotografie vyd. 2000, Slovart, formát A4, 128 s., obálka mierne ošúchaná, inak výborný stav. Cena: 10 eur + poštovné artkarolov@
Maeldunova výprava /1938/
Predám knihu Maeldunova výprava od Juliusa Zeyera. Kniha obsahuje írske legendy, má celostranové farebné ilustrácie. Rozmery knihy: výška 26 cm, šírka 20 cm, počet strán 1938. Kniha má drobné poškodenia súvisiace s jej vekom (viď foto). K cene je ešte treba pripočítať poštovné. Kontaktujte ma prosím cez e-mail, tel. číslo je neplatné.
Česko Slovensko má talent finále
Kúpim 2 vstupenky na finále Česko Slovensko má talent ktoré sa koná 26.11.
Akcia Wifi kamera do objímky na žiarovku
Bezpečnostná Wifi kamera 2mp,ip44 s jednoduchou montážou,jednoducho ju nakrutite ako klasicku ziarovku do akejkolvek objímky .V objimke musi byť ,,šťava,,slúži na napájanie kamery.Ak nemáte voľnú tak v baleni je dodaná.Kamera funguje s aplikáciou Yoosee ktorá je dostupná pre Android aj iOS free v slovenskom jazyku. Kamera je ptz cize sa s ňou dá otáčať horizontálne aj vertikalne.Zaznam ukladá na micro sd do 128gb,ma aj nočné videnie.Osobny odber Liptovský Trnovec alebo poštou.
Predám rôzne knihy
Sucho (Neal Shusterman & Jarrod Shusterman) - 7Eur Polcas rozpadu (František Kotleta) - 8Eur Rázova vlna (František Kotleta) - 8Eur Strelecká a raketová výzbroj letadel - 3Eura Dve století ceských automobilu - 3Eura 2.sv. válka v dokumentárni fotografii - 9Eur Pri odbere 2 kníh, drobná zlava možná.
10x2,5 guma/koleso na kolobežku
Predám čisto novú kvalitnú hrubú cestnú pneu CST 10x2,5 na kolobežku. Ak je záujem aj o dušu:10€
Svedectvo o Slovenskom národnom povstaní
Predám knihu Svedectvo o Slovenskom národnom povstaní. Osobne alebo na dobierku, 15 eur spolu so všetkým.
Elektrický vozík pre seniorov
Predám NOVÝ úter pre seniorov značky PRIDE model 39/49 Vozík je čisto nový zabalený v krabici. Po dohode viem doviesť k Vám domov. Max. nosnosť 137 kg
Taška na nádrž, RIGG GEAR ADVANTURE
Konkrétne info o produkte: Taška je kúpená v US, použitá.
Odkážte mojej materi
Predám knihu Odkážte mojej materi Osobne alebo na dobierku, 10 eur spolu so všetkým.
Garmin zumo 595
Predám navigáciou garmin zumo 595, zo všetkým čo je na fotke.Bez poškodenia, plne funkčná, to garantujem. Používaná minimálna a to je aj dôvod predaja.
Yamaha Mt 03 doklady
Yamaha Mt03 doklady Doklady ( Velky Tp,Maly tp, spz, serviska, dilenska prirucka)Yamaha Mt 03 (320) Abs, rok vyroby 2020, koupeno v Cr.
inzercia, predaj, predám, bazár, Ostatné