inzercia, predaj, predám, bazár
Domov > Ostatné

Ostatné - inzercia, predaj, predám, bazár - strana 11872

IQO.S 3 duo
Plne funkčný Málo používaný Cena 19€+poštovné V prípade záujmu píšte SMS(telefonáty nedvíham)
Temné noci duše.Sprievodca na ceste životnými skúškami
Predám krásnu knihu:Thomas Moore-Temné noci duše. CENA 2,99 EUR. (Pôvodná cena knihy v obchode je 20,99 EUR ) Skvelá kniha,ktorá vám pomôže pri prekonaní problémov v ťažkých životných situáciách.Nájdete zmysel aj v temných obdobiach života – pri strate milovanej osoby,pri rozpade vzťahu, v čase starnutia alebo choroby, pri krízach v zamestnaní alebo nespokojnosti v živote. Tieto obdobia sú šanca a výzva na obnovenie vlastného života, na uvedomenie si toho podstatného,pri starostlivosťi o vašu dušu..Na základe svojich dlhoročných psychologických a teologických skúseností radí Thomas Moore toto obdobie ako šancu na obnovenie vlastného života. Kniha je určená čitateľom so záujmom o vlastný duševný i duchovný rast. Pochopite, že napriek všetkému nie je potrebné bojovať... Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Lodný námorný kontajner 40"HC TOP STAV
Predám tieto krásne v TOP stave lodné kontajnery 40"HC. 12,2m dĺžka a 2,9m výška. V cene je už zahrnutá nakládka (Žilina), dopravu zabezpečím v rámci SR/CZ. Uvedená cena je bez DPH. Na fotkách sú konkrétne kontajnery.
Omietka z ozdobných kamienkov
Predám omietku z ozdobných kamienkov. Nové a nepoškodené. Celkovo sú 4 vedrá a jedno vedro má 25 kg. Cena za 1 vedro. Volať na tele:
Garmin Instinct Solar Red Optic
Predám Garmin Instinct Solar Red, kupované 12.7.21
Predám navrecovanú pšenicu a jačmeň
Predám navrecovanú pšenicu a jačmeň 30€/100kg Damián
Zlatý príbor pre gastro na predaj
Ponúkam na predaj 145 setov zlatého príboru s bielou rúčkou (set - 2 ks nožík, 2 ks vidlička, 1 ks lyžica). Príbory sú používané jednu sezónu na svadbách, sú vhodné do reštaurácií, hotelov, príp. pre svadobné agentúry. Cena 3,- €/set. Predaj iba vcelku. Mimo okresov PP, KK, SNV a SL. Kontakt:
ZIMNÉ PNEU 255/55 R19
Predám 4ks zimné pneumatiky Continental winter contact hĺbka dezénu cca 3-4mm 30€/ks - osobný odber
PS 5
Predám hraciu konzolu NOVÚ, PlayStation 5, 825 GB, s príslušenstvom naviac. Hracia konzola bola spustená a nevyužitá. Príslušenstvo: - dva krát joystick - slúchadlá - hra FIFA 21 - hra Death Stranding Nereagujem na podvodné správy pre zadanie mojej bankovej karty. Možné je len osobný odber a platba v hotovosti. Mobilné číslo:
aktivny invalidny vozík 47cm Sopur Easy Life  AL
Použity zachovaly SOPUR Easy Life SKLADACÍ INVALIDNÝ VOZÍK celo hlinikovy ľahký + novy špeciálny podsedak koliesko proti prevráteniu Všestranný medzi skladacími invalidnými vozíkmi Skladací invalidný vozík SOPUR Easy je multifunkčný a prispôsobuje sa meniacim sa potrebám svojich užívateľov. Nastavenie výšky sedadla Rozmery širka sedadla 47cm dlžka sedadla 43cm celková šírka 65cm .Lakťové opierky odnímateľné výškovo nastaviteľne, sklápateľné smerom von a do vnútra •Stúpačky sklápateľné smerom von a do vnútra, odnímateľné stúpačky. kolesa predne zadne plne • Maximálna hmotnosť užívateľa: 140 kg Celková váha: od 12,6 kg crash testované Tento výrobok bol úspešne testovaný v nárazovej skúške a spĺňa tak požiadavky normy ISO 7176-19 na prepravu osôb sediacich na invalidnom vozíku vo vozidle. Doprava 15€ kurier
Motivačná literatúra
Predám motivačnú literatúru: Marie Němcová - Úspešná žena - 5€, Nigel Cumberland - 100 vecí, ktoré robia úspešní ľudia - 5€, + poštovné Pozrite si aj moju ďalšiu ponuku. Prosím reagovať na mail.
Panerai Luminor Submersible Bronzo
Predam hodinky: Značka: Panerai Model: Luminor Submersible Ref. č.: PAM00968 Rok: 2019 Stav: Ako nové
Kupim knihy Domácí vševed. Jozef Kafka.
Kupim vsetky knihy Domácí vševed od Jozefa Kafky.
inzercia, predaj, predám, bazár, Ostatné