inzercia, predaj, predám, bazár
Domov > Ostatné

Ostatné - inzercia, predaj, predám, bazár - strana 11868

Podlahový trezor
Predám podlahový trezor, trezor do podlahy PT 1.1 Nebol nikdy použitý iba ležal v garáži. Vonkajšie rozmery - 500x440x320 Vnútorné rozmery - 380x300x250 Otváranie na kľúč, výrobca BEST,hmotnosť 49kg. Cena možná aj dohodou. Číslo vymyslené, poprosím mail.
Matrace
Ponúkam na predaj matrace (2ks) o rozmere 90cm šírka/200cm výška/20cm hrúbka. Používané 3 roky. 7 zón komfortu, dvojaká tuhosť - soft/hard - obojstranne použiteľný, kvalitná PUR pena. Poťah CASHMERE snehovobiely, odzipsovateľný, prateľný na 60 stupňov, antibakteriálny. Vypraté, zabalené a pripravené na odber. Dva kusy za bezkonkurenčnú cenu 50 eur (1ks=25 eur).
MULTICAR M25
Multicar M25 trojstrany sklápač, R.V. 1989 STK,EK Mot 1997cm3,33kw, VYSKAKUJE ŠTVORKA
Dražba administratívnej budovy v obci Krajné
Exekútorský úrad Trenčín pripravuje dražbu nehnuteľnosti - administratívnej budovy v obci Krajné. Ide o 4-podlažnú stavbu s kuchyňou, jedálňou a spoločenskou sálou; 2.,3. a 4. nadzemné podlažie je možné prestavať aj na ubytovacie jednotky. Budovu je možné zrekonštruovať na poskytovanie zdravotníckych alebo kozmetických služieb, zariadenie pre seniorov, rekreačné zariadenie a podobne. Vyvolávacia cena nehnuteľnosti je 118.500,- EUR. TERMÍN DRAŽBY: 15.12.2022 o 11:00 HOD. v sídle Exekútorského úradu Trenčín, Jilemnického 2, Trenčín. Výška dražobnej zábezpeky: 59.250,- EUR TERMÍN OBHLIADKY: 30.11.2022 o 11:00 HOD. pred administratívnou budovou.
Kuchárska kniha Terézie Vansovej  2005 NESTOR koža
Predám z dôvodu sťahovania. Top stav, nečítané, vypredané. Pri platbe vopred poštovné grátis. Dobierka 4€.
Háčkovaná čipka - RETRO
Predám knihu háčkovaná čipka. Cena 4e plus poštovné. Kontakt poprosím mailom, číslo je vymyslené.
Predám drevo
Predám drevodom o rozmeroch 8x3. 6 okien so žalúziami,vstupné dvojkrídlové a bočné jednoduché dvere,vstupné schody.Skelet smrek doska,vnútorný obklad tatranský profil,exteriér zrubový profil.Domček je nutné rozobrať.Možno použiť na pôvodné určenie-umiestnenie včiel na apiterápiu./včely/
Veľký snár 2004 NESTOR koža, ručná väzba
Predám z dôvodu sťahovania. Top stav, nečítané, vypredané. Pri platbe vopred poštovné grátis. Dobierka 4€.
Zvinovačka a hniezdo
Ponúkam na predaj súpravy detského hniezda a zavinovačky v 5 farebných prevedeniach, s veselými detskými motívmi. Materiál:100% bavlna- prémiová kvalita, vatelín, guľôčková výplň- 100% PE Rozmery: Zavinovačka - 80 x 80cm, Hniezdo- dno 70x 45cm, celkovo 85x60 cm Cena: Zavinovačka 28 €, hniezdo 48 €. Súprava spolu 76 €.
Schodolez AAT C-Max s integrovanou stoličkou
Použitý zachovaly Schodolez C-Max nie je potrebný invalidný vozik. Zdolávanie terénnych nerovností a klasických schodísk je problémom pre osoby so zníženou pohyblivosťou. Tento problém je obzvlášť pálčivý pri menej podlažných budovách a rodinných domčekoch, kde sú výťahy veľmi nákladnou položkou. Teraz je v ponuke nové univerzálne zariadenie - schodolez C-MAX s integrovanou sedačkou. C-MAX je vybavený riadiacou elektronikou, oddeliteľnou batériou a je jednoducho rozložiteľný a transportovateľný. Pomocou schodolezu C–MAX, jednej sprievodnej osoby as trochou praktických skúseností, ľahko zdoláte všetky schodiská, vrátane točitých a iné terénne stupne (nastupovanie do autobusu, lietadlá a i.). Na jedno nabitie je možné zdolať až 30 podlaží, v závislosti od hmotnosti prepravovanej osoby. Umožňuje prekonávanie schodísk s výškou schodu až do 21 cm a taktiež je vybavený plne automatickými mechanickými bezpečnostnými brzdami na každom kolese a ovládačom rýchlosti 8-23 schodov za minútu, s prepínačom plynulého a prerušovaného chodu (krokovačom). nie je potrebný invalidný vozik cena 850€ + dobierka kuriérom
Exkluzívne na predaj vidiecka kúria - Pohorelá N147-12-ZULI3
N147-12-ZULI3 3D obhliadka: //my./show/?m=Bd35dwg35CF Realitná kancelária Nové bývanie Vám exkluzívne ponúka na predaj vidiecku kúriu z roku 1870 v obci Pohorelá. Kúria má 6 izieb, kuchyňu, kúpeľnu, chodbu, komoru dve zimné záhrady a veľkú povalu. Vzhľadom na solídny stav nehnuteľnosti aj na skutočnosť, že kúria nie je chránený pamiatkový objekt, je možné nehnuteľnosť zrekonštruovať a využiť ako vlastnú rezidenciu, poľovnícky zámoček, štýlové ubytovacie a hotelové zariadenie. Nehnuteľnosť je neobývaná po kúpe okamžite k dispozícii novému majiteľovi. Kúria je jednopodlažná a podpivničená, dýcha históriou všade sú trámové stropy, keramické historické pece. Celá nehnuteľnosť je zariadená starožitným, zámockým nábytkom. Nábytok je súčasťou nehnuteľnosti a je v cene. Ak Vás moja ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti.
Hojdacia motorka
Predám peknú hojdaciu motorku z tvrdého dreva. Ako dekoráciu alebo pre dieťa. Ručná práca.
billboard
prenajom billboardov pri Lidli vo Vranove cena 50 € za mesiac , moznost prenajmu od 1.1.2023
ÚŽASNÁ PODNIKATEĽSKÁ PRÍLEŽITOSŤ V SRDCI ŠARIŠA.
LT-EUGroup, s.r.o ponúka exkluzívny polyfunkčný dom (obchodný priestor, priestor služieb a obytný priestor),ktorý sa nachádza priamo v srdci Šariša - Prešov, ulica Hlavná 41. Tento priestor je zaujímavý preto lebo ponúka vynikajúce podmienky na podnikateľskú činnosť, ale aj na bývanie. Okrem iného je to pamiatkový a kompletne zrekonštruovaný objekt čo len zvyšuje jeho hodnotu. Táto budova sa skladá z 3 poschodí, altánok, pristavba reštaurácie a zrekonštruovaná pivnica na vináreň a plus vonkajšie parkovanie.Celkovo zastavaná plocha je 640m2 a rozloha pozemku je 405m2. Vstup do budovy je možný z námestia mesta Prešov alebo zo zadnej strany budovy kde sa nachádza aj vonkajšie parkovisko. Pri vstupe do budovy Vás privíta krásny reštauračný priestor s hristorickým stropom,ktoré zdobia gotické klenby. Priestor je spestrený napadnými stolmi a stoličkami, ktoré iba podčiarkujú jedinečnosť priestoru. Z týchto reštauračných a kaviarenských priestorov sa presunieme do nádhernej terasy s altánkom a krbom kde si môžete vychutnávať atmosféru daného miesta. Terasa s altánkom je vybavená ručne kovanými stolmi a stoličkami, ktoré zvýrazňujú dekor. Reštauráčné a kaviarenské priestory sú kompletne vybavené vzduchotechnikou, kuchyňou a toaletami. Okrem týchto priestorov sa nachádza v danej budove historická pivnica, ktorú majiteľ premenil na 2 podlažnú vináreň,ktorá dýcha historiou daného mesta. Tento pamiatkový priestor má 3 poschodia,na ktorých sa nachádzajú 3- 2-1-izbové byty, ktoré sú kompletné zariadené. Tieto byty sa môžu použiť na podnikateľské účely alebo na vlastné bývanie záleži od nového majiteľa. Cena dohodou. Viac informácii na info@ alebo na tel.čisle . Počet poschodí: 3 Zastavaná plocha: 640m² Rozloha pozemku: 405m² Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230V Plyn: áno Kanalizácia: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Strecha: po rekonštrukcii Klimatizácia: áno Bezbariérový prístup : áno Okná: plastové Prístupová cesta: asfaltová cesta
Dom Brač 50m od mora dva apartmány
Na predaj máme tento veľmi dobrý dom s výhľadom ostrov Brač. Jedná sa o samostatne stojaci dom v excelentnej lokalite len 50m od mora. Nachádza sa na pozemku 441m2 a pozostáva z dvoch samostatných apartmánov. Na prízemí sa nachádza apartmán 41,30m2 s dvoma spálňami, kúpelňou, kuchyňou obývačkou s jedálňou a terasou 18m2 s krásnym výhľadom na more. Na poschodí sa nachádza apartmán 41,20m2 s dvoma spálňami, kúpelňou, kuchyňou a obývačkou s jedálňou. Z obývačky sa ide na terasu 18m2 s krásnym otvoreným výhľadom na more. Dom má aj nedokončené podkrovie 36m2 a pivnicu 17m2 s náradím. Okolo domu je pekná záhrada s citrusmi. Všetka infraštruktúra, prístup autom a dve miesta na parkovanie. Nečakajte dlho, dohodnite si obhliadku ešte dnes.
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ- Predaj budovy s pozemkom v Ruskovcia
*** !!! INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ S VYSOKÝM POTENCIÁLOM NA VÝBORNOM MIESTE !!! *** ▶ So súhlasom majiteľov Vám v obci Ruskovce pri Bánovciach n/Bebr. ponúkame na predaj budovu s možnosťou podnikania aj bývania, situovanú v príjemnom prostredí tichej časti obce, vedľa obecného parku. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom pozemku s vybudovaným parkoviskom o celkovej výmere pozemku 910m2. Zastavaná plocha budovy je cca 327m2, ÚP - cca 261m2. Nehnuteľnosť je v OV, bez tiarch a bremien. Celý pozemok je oplotený, prístup je z obecnej komunikácie. ⁕⁕⁕ ▶ OPIS: ⇒ budova bola daná do užívania v roku 1945 ako kultúrny dom. V roku 1992 bola zrealizovaná prístavba s vydaným KR na zmenu spôsobu užívania ako "pekáreň". Základy stavby tvoria betónové základové pásy s izoláciou proti vode, zvislé nosné konštrukcie sú z pálenej tehly hrúbky cca 500 mm, vnútorné priečky sú z PORFIXU. Podlahy sú betónové s vodorovnou hydroizoláciou proti zemnej vlhkosti, strecha je valbová, sčasti zrekonštruovaná. ▶ V rokoch 2014 až 2017 budova prešla kompletnou rekonštrukciou a v r.2017 bolo vydané KR na zmenu spôsobu užívania ako "Cukrárenská výroba a reštaurácia". ⁕⁕⁕ ▶ REKONŠTRUKCIA: ⇒ kompletné zateplenie budovy s en. certifikátom AO /B ➕ kompletne urobené protipožiarne bleskozvody (doklad) ➕ nové elektr. prípojky (budova je napojená na transformátor) ➕ výmena elektr. a vod. rozvodov vrátane odpadov ➕ keramické podlahy v celom areály vrátane zateplenia ➕ nové kúrenie s medenými rozvodmi a drevosplyňujúcim kotlom na tuhé palivo (2017) ➕ zhotovenie stierok a keramických obkladov ➕ v časti výrobne/reštaurácie boli znížené a zateplené stropy (sadrokartón) ➕ výmena okien (plastové), interiérových a vchodových (hliníkové) dverí ➕ kompletne zrekonštruované toalety vrátane sanity (+umyvárne, sklady, šatne, kuchynka, kancelária). Okrem menovaného bola sčasti zrekonštruovaná strecha vrátane krovov a latovania s novou krytinou z poplastovaných plechov. ⁕⁕⁕ ▶DISPOZÍCIA: ⇒ budova nie je podpivničená. Pozostáva z 2 podlaží: prvé nadzemné podlažie - prízemie /1NP/ a druhé nadzemné podlažie - povala /2NP/. ⇒1NP - prízemie má tri vstupy: prvý a druhý vstup je kompletne priechodný, tretí vstup je samostatný, umiestnený v zadnej časti budovy. ✔ Prvým vstupom (pre zamestnancov) sa spojovacou chodbou dostaneme do šatne, príručných skladov a 3 výrobných miestností. ✔ Druhým vstupom sa cez vstupnú chodbu dostaneme do kancelárie a soc. zariadení s prístupom do tretej výrobnej miestnosti. ✔ Tretím samostatným vstupom sa dostaneme do kotolne a technickej miestnosti. ⇒ 2NP tvorí povala s protipožiarnym schodiskom a možnosťou prerobenia na ďalšie obytné miestnosti. ⁕⁕⁕ ▶Nehnuteľnosť je napojená na verejný vodovod a elektrinu. Disponuje aj vlastnou kopanou studňou, ktorá sa v súčasnosti nepoužíva. Odpad je riešený žumpou 20m3, pred ktorou je vybudovaný lapač tukov. Kúrenie má dve vetvy a je veľmi komfortné, ústredné - drevosplyňujúcim ko
Predám jesenný cesnak
Tak ako v predchádzajúcich rokoch aj tento rok Vám ponúkam vynikajúci jesenný cesnak z našej výsadby vhodný na konzumáciu, ako aj na výsadbu. Je to pekný zdravý cesnak s výbornou olejnatosťou, takže sa dá v pohode aj uskladniť. Po dohode pošlem aj na dobierku. K dispozícii cca 90-100kg.
PREDAJ: multif. budova:  pekáreň s obchodom
!!! VÝRAZNÉ ZNÍŽENIE CENY !!! EXKLUZÍVNE V MAX REALITY: na predaj jemultifunkčná budova / pekáreň s obchodom v obci Marcelová na 13 á pozemkom. Zastavaná plocha 867 m2 + záhrada vo výmere 4,35 á. Jedná sa o dlhoročnú zabehnutú pekáreň : výrobňa, kancelária, šatňa, pec, sociálne zariadenie, sklad, garáž , a obchodný priestor . Postavený bol z miešaného materiálu / elektrika zavedená / vlastný elektrický bojler / vlastné kúrenie / žumpa - možnosť napojenia na centrálnu kanalizáciu. Možnosti využitia: obchod s výrobňou / bývanie / prenájom s pozemkom vo výbornej lokalite obce. Cena zahŕňa kompletný servis: zabezpečený overeným notárom, vrátane notárskej zápisnice a vkladom na kataster. ODPORÚČAM OBHLIADKU. Zács Piroska zacspiroska@ Zács Attila zacsattila@ Dodatok k cene: v cene je kompletný servis/NOTÁRSKA ZÁPISNICA/VKLAD DO KATASTRA -elektronicky Obytná plocha: 867m² Celková rozloha: 1302m² Úžitková plocha: 867m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: žumpa Vykurovanie: vlastné Garáž: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Prístupová cesta: asfaltová cesta
XXL NOVA ohradka ihrisko AKCIA
Predam detsku ohradku maxi velka vid rozmer na foto, farba modra, vhodna aj ako ihrisko ma dve branky a kos na hadzanie lopticiek, vchod na zips, 4drziaciky kruhove, nova nerozbalena inzerat platny do zmazania
inzercia, predaj, predám, bazár, Ostatné