inzercia, predaj, predám, bazár
Domov > Ostatné

Ostatné - inzercia, predaj, predám, bazár - strana 11871

Knihy rôzneho žánru
Predám tieto celkom zaujímavé knihy, romány rôzneho žánru, prevažne z 70-80 rokov. Len spolu. Květoslav Matejka – Dědictví v pekle Dashiell Hammett – Sklený kľúč Alexander Matuška – Štúrovci Jan Voldán – Operácia dedičstvo Karel Štorkán – Čudný spolužiak Ján Štiavnicky - Nevystrelený náboj Josef Pavlík - Horúci horizont Wolfgang Schreyer - Cudzinec v raji Peter Horn - Tajemství kočičího lidu Václav Klička - Drion opúšťa zem Václav Šolc - Tíwanaku – klenot And Ed Naha - Robocop 2 Michal Císařovský - Vražda s reprízou L.N. Tolstoj - Rodinné štěstí Robert Merle - Malevil C.E. Mulforb - Šerifov pomocník Nikolaj Čukovskij - Kapitáni fregát Karl May - Poklad v striebornom jazere Rudolf Strobinger - Stopa vedie k Renému M.Petrovič Arcybašev - Hříšná žena Jan Kozák - Svätý Michal Kálmán Mikszáth - Čierny záprah Karel Dvořáček - Stará píseň Vladimír Roy - Básne Arkadij Pervencev - Čestná mladosť Milan Gruber - Kľúče z Erdingu Tomáš Řezáč - Pacient Dr. Paarelbacka A. Hitchcock - Strašidlá najstrašidelnejšie
elektricky skúter pre seniorov Invacare Orion
Použitý elektrický invalidný vozík- skúter žiadna Čina s dojazdom 35-40km/h na nových batériách Ergonomické rukoväte, nastavenie volantu •Výškovo nastaviteľné sedadlo otoč a hĺbka sedadla •Nastaviteľná šírka, výška a uhol lakťových opierok Použite v dobrom technickom 100% stave. Osvetlenie predne zadne, blinkre, výstražné svetlá a brzdové svetlá. výškovo nastaviteľné podrúčky skladací kôš, ovládanie skútra je veľmi jednoduché. otočte kľúčom zapaľovania, a potom stlačte palcom páku v pred alebo do zadu, páčku pustite skúter zastaví Rýchlosť je nastaviteľná. Skúter je samozrejme vybavený spiatočkou páčka do zadu cena 800€ , po dohode doveziem. Orion ma jednoduché ovládanie aj pre starších seniorov
Kupim na NIVU
Kupim na NIVU 4x4 2121, r.v. 2012 zadné tretie dvere. Hrdzavé neponukajte.
Puškohľad Meopta 3-9x42
Predám puškohľad zn. Meopta 3-9x42 s montážou, osnova hrubé T. Osobný odber okres VK, KA, ZV, BA prípadne podľa dohody.
Kúpim, zoberiem do prenájmu odtahovku alebo valnik,odtahovka
Zoberiem do dlhodobého prenájmu alebo kúpim na splátky odtahovku alebo valnik do 3,5t, aj staršiu, v hocijakom stave. Akontáciu alebo na výmenu ponúkam Passat b5 combi v plnej výbave okrem automatickej prevodovky, nová STK a EK, klíma, ťažné zariadenie, v pojazdnom stave, zimné aj letné pneumatiky. Samozrejme nie je to nove auto. V prípade ponúk ma kontaktujte na tel.c alebo emailom, v prípade nezdvíhania, napíšte sms alebo email a ja sa vám ozvem. Foto pošlem emailom na vyžiadanie. Dakujem.
Günter Grossman GG 010
Značka: Iná značka Palivo: Diesel Mesiac/Rok: 5/2022 Výkon motora: 38 kW Stav: Nové Druh: Rýpadlá a nakladače VIN: 010220302 Kompaktný nakladač Günter Grossmann GG010 s nosnosťou 1000 kg, je silný a odolný stroj s kvalitným motorom XINCHAI, ktorý používajú aj do strojov John Deer. Nakladač je vybavený rýchlospojkou, ktorá zabezpečí rýchlu výmenu prídavných zariadení bez nutnosti opustenia presklenej kabíny, ktorá je výborne odhlučnená a vybavená kúrením. V cene stroja je - lyžica, paletizačné vidly a rýchloupinák. Günter Grossmann je vysoko-kvalitný stroj vyrobený pre európsky trh. Disponuje veľmi silnou nabíjačkou a je možné s ním pracovať v akýchkoľvek podmienkach. Ovládací panel je prehľadný a ľahko čitateľný. Nakladač disponuje autorádiom a USB vstupom a SD vstupom. Nakladač je vybavený cúvacou kamerou, led stroboskopickým majákom, Vzduchovoým sedadlom vodiča, Led pracovnými svetlami Špecifikácia: Model: GG010 Motor: XINCHAI Motor: radový, vodou chladený, štvortaktný naftový motor Max. výkon: 38KW-(52 HP) Max. otáčky: 2 400 (ot./min) Systém riadenia: Cykloidný plne hydraulický systém riadenia: BZZ-80 Tlak v systéme: 10 MPa Prevádzková brzda: Hydraulická brzda s rozložením oboch kolies Parkovacia brzda: Ručne ovládaná Pneumatiky: 10-16,5 Rázvor náprav: 2170 mm Rozchod: 1285 mm Hlavné rozmery: Celková dĺžka (lyžica na zemi): 4500 mm Od zeme po vrch kabíny: 2600 mm Celková šírka: 1600 mm Prevádzkový rozsah: Orientačná spotreba na 1 hodinu: 4,5 - 5 litra nafty Objem lyžice: 0,5 m3 Šírka lyžice: 1600 mm Maximálna výbojová (trhacia) sila: 28 kN (2855kg) Max. zaťaženie: 1000 kg Prevádzková hmotnosť: 2 850 kg Pohon: Pohon všetkých kolies Minimálny polomer otáčania: 4 600 mm Výška zdvihu(výsypu) lyžice: 2.5m V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Prípadné zmeny a chyby v inzeráte sú vyhradené Možnosť odpočtu DPH: Cena s DPH: 17 794 Eur Cena bez DPH: 14 828 Eur Stojisko vozidla Vyšehradská 4, Bratislava - Petržalka
Hodinky Tissot T Touch
Predám hodinky Tissot T Touch originál. Faktúra že sú originál je od autorizovaného servisu Tissot je ich iba pár na Slovensku. Bola výmena batérie.
MOTOmed Viva2 rehabilitačný bicykel na nohy
Predám použitý motomed viva2 Pekný zachovalý stav. Precvičovanie nôh pre ľudí používajúci invalidný vozík Motorom podporovaný liečebný pohybový prístroj určený pre handicapované osoby k pasívnemu, aj aktívnemu pohybovému tréningu končatín. Motomed je výborný pomocník pri rozhýbaní tela po operácii či mozgovej príhode, pri dlhodobom pobyte na lôžku či na invalidnom vozíku, proti tvorbe zrazenín, pre lepšiu funkciu čriev a pod.
Vlašské orechy a iné sušené ovocie   6,50
Vlašské orechy výberové svetle polovičky 8 euro kgMix svetle polovičky a stvrtky 7,80.Tmavsie polovičky 6,50kg . sušené slivky 7 euro .kľudne sa ozvite máme na výber viacej druhov sušeného ovocia
Balíček pre dojčiace mamičky
Balíček potrieb pre dojčiacu mamičku, ja to už nevyužijem. -Vložky do podprsenky Babylove - 60 ks, neotvorené balenie -Vložky do podprsenky Truelife - otvorené balenie, zostalo 18 ks -2x čaj na podporu dojčenia Babylove - jedno balenie neotvorené, v druhom zostalo 6 sáčkov - popôrodné vložky Chicco - zostalo 11 ks v balení - ak ešte niečo nájdem, pridám grátis :) Cena je za celý balíček spolu vrátane poštovného prostredníctvom Packety na výdajné miesto, ktoré si určí kupujúca. Na dobierku neposielam. Prosím o kontakt prostredníctvom emailu, tel. číslo je vymyslené. Ďakujem.
Maturitné témy -Slovenský jazyk a literatúra
Predávam kvalitne vypracované poznámky zo slovenského jazyka a literatúry. Poznámky sú vytvorené v roku 2022- čiže úplne nové, aktuálne. V prípade záujmu prosím písať mail alebo SMS. Nevolať.
Prepravky
Predám pivové prepravky,vhodne napr.na drenáž. Cena za 1ks 2,40€. Iba sms
Vianočný veniec
Dobrý deň:), predám bohato zdobený ručne vyrobený vianočný venček. Na výrobu základu je použitá umelá čečina ,ktorá je dozdobená sušenými a umelými kvetinami. Ďalšie bližšie informácie rada poskytnem v správe alebo telefonicky:)
MOTOmed Viva2 rehabilitačný bicykel na nohy a ruky
Predám použitý motomed viva2 Pekný zachovalý stav. Precvičovanie nôh a rúk pre ľudí používajúci invalidný vozík Motorom podporovaný liečebný pohybový prístroj určený pre handicapované osoby k pasívnemu, aj aktívnemu pohybovému tréningu končatín. Motomed je výborný pomocník pri rozhýbaní tela po operácii či mozgovej príhode, pri dlhodobom pobyte na lôžku či na invalidnom vozíku, proti tvorbe zrazenín, pre lepšiu funkciu čriev a pod.
Leonardo (Frank Zoellner)
Predám knihu o Leonardovi daVincim od vydavateľstva Taschen. Kniha je vo výbornom stave, má 96 strán. Rozmery knihy: výška 23 cm, šírka 19 cm. K cene je ešte treba pripočítať poštovné. Kontaktujte ma prosím cez e-mail, tel. číslo je neplatné.
Modlitebna knižka greckokatolická staroslovienska
Kúpim modlitebnú greckokatolícku knižku v cirkevnom staroslovienskom jazyku
Airsoft Starter Kit
G608 electric, pouzite raz. Cena je za všetko Kosice - Juh IV
Retro lampa TABERY
oranžová, bezchybna
Zločiny století
Ponúkam na predaj
Bezdrôtová keramická žehlička na vlasy REVAMP Progloss
Bezdrátově a s praktickou nabíjecí stanicí: plný výkonový potenciál žehličky dosáhnete za pouhé 3 hodiny s průměrnou dobou používání až 30 minut. Nabíjení této žehličky je rychlé a snadné pomocí 2m USB kabelu a další nabíjecí stanice Salon Pro. Pro delší dobu provozu můžete použít žehličku s kabelem Individuální nastavení teploty: naše kompaktní, bezdrátová cestovní žehlička má 4 nastavení teploty, od 170 °C do 230 °C, takže si můžete upravit styling pro jemné, střední nebo husté vlasy. Rozměry topných desek: 9,7 x 2,4 cm Úprava vlasů bez poškození vlasů – žehlička na vlasy Revamp Liberate využívá pokročilou inteligentní regulaci tepla, která reguluje teplotu keramických destiček pro hladký a lesklý povrch bez poškození teplem Progloss uhlazující oleje – žehlička Progloss využívá vyhlazující keratin, arganový a kokosový olej k dosažení hladkého, lesklého salonního stylingu a chrání vaše vlasy před poškozením teplem Lehký a elegantní design: bezdrátová žehlička váží pouze 295 g a umožňuje vám upravovat vlasy, ať jste kdekoli, narovnávat je nebo vytvářet jemné vlny pomocí zakřiveného válce
inzercia, predaj, predám, bazár, Ostatné