inzercia, predaj, predám, bazár
Domov > Ostatné

Ostatné - inzercia, predaj, predám, bazár - strana 11866

Kniha MURPHYHO ZÁKONY
Kniha Murphyho zákony, 575 strán, nová, 100 % stav, resp. nečítaná. krásny vianočný darček. Cena = 13 €.
Fotopasca Suntek 900M
Predám fotopascu Suntek 900M (mms). Cena 120€
Svadobná výzdoba
Predám toto srdce ako výzdobu na svadbu pre doplnenie výzdoby svadobnej sály. Srdce je vyrobené z polystyrénu a dozdobené je umelými kvetmi. Rozmer je cca 100 x 60 cm Odber osobne ale samozrejme po dohode viem aj poslať.
Budova Moldava nad Bodvou
Ponúkame na predaj budovu, ktorá ponúka zázemie pre väčšiu spoločnosť, prípadne aj viacero menších firiem. Je čiastočne podpivničená a dispozične rozdelená na dve podlažia, ktoré môžu byť v prípade potreby osamostatnené s jedným centrálnym vchodom, sociálne zariadenia sú na oboch podlažiach. Konštrukcia budovy umožňuje variabilne riešiť vnútorný priestor podľa potreby, je možné priečky vybrať, prípadne doplniť a priestor rozdeliť na viacero menších kancelárií. 310m2 zastavanej plochy ponúka cca 550m2 využiteľnej plochy, ktorá je vhodná aj pre menšiu výrobu prepojenú s kancelárskymi priestormi a skladom, napríklad internetový obchod, stolárska dielňa, showroom rôzneho druhu prepojený s výrobou a mnoho iných možností využitia. Budova je zateplena, má osadené plastové okná a plastové dvere, je napojená na elektrinu, plyn a kanalizáciu. Vnútorné priestory sú v pôvodnom zachovalom stave, nie sú nutné žiadne rozsiahle investície. Atiková strecha prešla pred niekoľkými rokmi prelepením. Cena 249 000 € plus DPH. video:
Nádherný box na Adventný kalendar
Predám nádherný box na Adventný kalendár. Je v ňom 24 úložných krabici ek rôznych velkostí, do ktorých sa môžu uložiť rôzne drobné, aj väčšie darčeky. Veľkou výhodou je, že sa dá použiť viackrát a nemusíte vždy kupovať nový. Cena 29,90,€. V prípade seriózneho záujmu je na cene dohoda istá.
Popruhy na foťáky
Predám rôzne popruhy na foťáky. Všetky používané (v dobrom stave) okrem toho kvetinkového. Cena 5€/ks Pozri aj moje ostatné inzeráty...
Staré slovenské povesti II. 2011 Nestor koža, ručná väzba
Predám z dôvodu sťahovania. Top stav, nečítané, vypredané. Pri platbe vopred poštovné grátis. Dobierka 4€.
Hľadám prácu
Dobrý deň hľadám akúkoľvek prácu či brigádu v Bratislave a okolí najlepšie s ubytovaním Prosím len seriózne ponuky
3-osový stabilizátor Feiyu Tech G4
3-osový Gimbal Feiyu Tech G4. pôvodná cena bola 300 euro. 3-osový ručný gimbal Feiyu G4-QD vám umožní natáčať stabilizované video s kamerami GoPro Hero 5 a podobnými. Gimbal sa používa s 1 tlačidlom, ovládanie jednou rukou. Môžete si vybrať, či chcete kameru uzamknúť vo všetkých troch osiach, alebo kliknutím na jedno tlačidlo vybrať režimy, v ktorých bude kamera pri otáčaní a nakláňaní rukoväte plynule sledovať pohyb. 3-osový kardan s pohonom Otáčanie o 320 stupňov, rotácia o 100 stupňov Gimbal bol povodne na gopro Hero 4, bol ale prerobený na gopro 5 pomocou orginal kitu na Hero 5.
Waris Dirieova
Predám knihy od autorky Waris Dirieova: •Púštny kvet •Dlhý list mame •Čierna žena, biela krajina Cena 3,50 eur za kus+ poštovné. Posielam po platbe vopred na účet.
EUR palety na predaj
Ponúkam na predaj nové EUR (UIC alebo EPAL) palety I trieda. Cena 13,9 EUR/bez DPH. Pre viac informácii prosím volať.
Predám smrekovú škárovku
Mám na predaj smrekovu skarovku triedy B/C je vhodná na regale ,pre včelárov na úle , vyvýšené zahony , psie búdy , voliéry , salovacie dielce V ponuka aj biodosky trieda A Skarovka : H x S x D 24 x 500 x 1100 cena ks 10,- EUR 24 x 500 x 2200 cena ks 20,- EUR 24 x 540 x 2200 cena ks 21,- Eur 28 x 500 x 1100 cena ks 11,50,- EUR 28 x 500 x 2000 cena ks 21,- EUR 28 x 500 x 2200 cena ks 23,- EUR 28 x 550 x 2200 cena ks. 25,- EUR Biodosky : 48 x 500 x 2200 cena ks. 34,-EUR
Predám staré knihy
Ponúkam na predaj staršie knihy rôzneho žánru za symbolickú sumu 5 Eur- za všetky knihy spolu na fotkách.
NIKON FTZ MOUNT ADAPTER
Predám tento málo používaný adaptér + krytky. Vhodný napr. pre Nikon Z6 Z7. Zasielam aj na dobierku, po záruke. ebuyerx@
HHC Cartridge 96% 1ml, 0.5ml, několik druhů terpenů
Prodám HHC Cartridge 1ml / 0.5ml 0.5ml - 14,5€ / 350czk 1ml - 22,5€ / 550czk Obsah: 98% HHC, 1-2% terpenů. Terpeny: Gelato, Blueberry Gum, Super Lemon Haze a více.. Dostupné i atomizéry s předehříváním a 3 stupňi voltáže. - 16€ / 400czk Při odběru 10 a více ks, 10% sleva. Faktura součástí, plátce DPH v ČR. tags: cbd, hhc, cbd, gummies, vape, pen
Obytný kontajner 2,4x6. IHNED K ODBĚRU
Nabízíme k prodeji obytný kontejner o rozměrech 2,4x6. Jedná se o kontejner Karmod(I.jakost). Kontejner je vybavený: 2x standart okno, venkovní dveře 900mm, 2x zásuvka, 1x dvojvypínač, pojistková skříň, venkovní přípojka elektřiny, osvětlení led panely(3600Lm). Stěny: speciálně tvarovaný sendvičový panel s 50mm PUR izolací. Střecha: sendvičový panel o tloušťce 120mm. Podlaha: 2,5mm silný PVC vinyl nalepený na cestinové desce o tloušťce 14mm. Kontejner je možné ihned odvézt z Křižanovic u Bučovic (Brno). Cena uvedena bez DPH.
 Mobilne Kontajnery
Ponukame na predaj mobilne kontajnery v rôznych rozmerov 4x3, 5x3, 6x3, az do 8,5x3metre a v rôznych prevedeniach, ci už gastrokontajner, kancelársky kontajner alebo obytný kontajner. Kontajnery sú voliteľné aj z hľadiska farebného prevedenia, vonkajšie vzhľadu ale vnútorného prevedenia. Pozývame Vas preto navštíviť náš Showroom v Ružomberku kde máme skladom viacero kontajnerov rôznych prevedení. Nakreslenie a výpočet ceny je gratis.
FEELWORLD F6 plus kamerový monitor,náhľadový monitor -Nový
Feelworld F6 Plus je náhľadový monitor pre natáčanie v teréne, ktorý je malý, ľahký a disponuje vynikajúcou kvalitou obrazu. Je vybavený dotykovou obrazovkou a má možnosť importovať 3D LUT kalibráciu farieb pomocou SD karty, ktorá sa vloží priamo do monitora. Feelworld F6 Plus je vďaka svojej hmotnosti iba 235 gramov perfektným monitorom pre tých, ktorí sú stále na cestách a potrebujú ľahký a ľahko použiteľný monitor pre svoj fotoaparát. Konštrukcia celého monitora je robustný a kompaktný, takže ho môžete ľahko pripojiť k fotoapráte alebo stabilizátora. To vám dáva slobodu fotografovať a natáčať kdekoľvek! Interaktívny dotykový displej vám umožní pomocou gest pohodlne priblížiť alebo upraviť obrázok a kliknutím otvoriť nastavenia menu. Na obrazovke je k dispozícii množstvo nástrojov, ktoré vám pomôžu upraviť si svoje zábery - histogram, peaking, integrovaný zvuk, falošné farby, zoom, nastaviteľná zebra, sprievodca a mnoho ďalších. IPS displej s uhlopriečkou 5,5 "disponuje rozlíšením 1920x1080, 400 pixely na 1 palec a poskytuje široký pozorovací uhol 160 ° pre jednoduchšie sledovanie polohy mimo os. Vstavaná 3D LUT kalibrácie farieb, ktorá spĺňa normu REC-709, kalibruje každý monitor tak, že eliminuje problémy s farebným zobrazením. Monitor využíva technológiu OCR a vysoko pevné sklo odolné proti poškriabaniu a nárazu. Podpora dotykového displeja a menu ovládanie tlačidiel Môžete rýchlo získať prehľad o nastaveniach a funkciách menu jednoduchým ťuknutím na obrazovku. Podporuje ovládanie fyzických tlačidiel. Kolieskom môžete ovládať výber v menu a nastavenie funkcií Stlačením tlačidla on / off vypnede funkciu dotyku, čo zabráni zneužitiu. Feelworld F6 Plus poskytuje S-log2 / 3, V-log, Log-C a ďalšie pre prevod režimu záznamu na REC-709 pre väčšinu dostupůných fotoaparátov. Funkcia LUT umožňuje presnú kalibráciu farieb pre ľahšie a intuitívnejšie nahrávanie, čo optimalizuje pracovný postup a zvyšuje efektivitu práce. Užívateľ môže importovať kreatívne 3D LUT alebo kalibračné 3D LUT pomocou SD karty. Monitor je vybavený HDMI vstupom a výstupom, čo mu umožňuje nielen zobrazovať živý náhľad, ale tiež ho vysielať súčasne na iné monitory. Je to schopnosť zobrazovať živý obraz na viacerých obrazovkách naraz pri zachovaní pôvodnej kvality videa. Navyše môžete monitorovať zvuk pomocou 3.5mm konektoru pre slúchadlá. Monitor je možné prepojiť napr. S režisérskym monitorom alebo projektorom, vďaka ktorému môžete na koncertoch, pri živom vysielaní alebo konferenciu premietať obraz v reálnom čase. Vďaka vstavanému DC výstupu, ktorý sa nachádza priamo na konštrukcii monitora, môžete pomocou adaptéra napájať svoj fotoaparát. Každý monitor je dodávaný so sklopným ramenom vybaveným adaptérom Cold Shoe a 3 štandardnými 1/4 "závity.
Elmo Editor 912 Dual Type
Vintage Elmo Editor 912 Dual Type 8mm Film Viewer Dual Arm Japan. Ako novy.
CERTIFIKOVANÁ CESTNÁ POSYPOVÁ SOĽ TECHNICKÁ
Prijímame objednávky na dodávky certifikovanej cestnej posypovej soli. POSYPOVÁ SOĽ NAJVYŠŠEJ KVALITY NA TRHU. BEZKONKURENČNÁ SOĽ. BEZKONKURENČNÁ CENA. Už 12 rokov zásobujeme posypovou soľou samosprávy, mestá, letiská, vojsko, obce, školy, technické služby, výrobné areály, prepravné spoločnosti, nemocnice, úrady, inštitúcie.. Predmetná posypová soľ je v súlade a v zmysle požiadaviek a nariadení ( ES) č.1272/2008. pre používanie na štátnych komunikáciach a diaľniciach v SR. CERTIFIKOVANÁ CESTNÁ POSYPOVÁ SOĽ (vysokopercentná) určená na údržbu chodníkov, ciest - rozpúšťa sneh a ľad Obsah NaCl , min : 98 % Vlhkosť: 0,2 % Veľkosť zŕn: 0 – 5,6 mm Obsah protispekacej prísady K4[Fe(CN)6] : 44 mg/ kg Popis na balení : v 4 jazykoch ( slovensky, maďarsky, nemecky, anglicky) v účinnosť až do - 14°C v doba účinnosti až 12 hod / 1 posyp v je prírodného pôvodu - šetrí životné prostredie, nepoškodzuje dlažby ani komunikácie MALOODBER + VEĽKOODBER CELÁ SLOVENSKÁ REPUBLIKA TOVAR JE POTREBNÉ VČAS VOPRED OBJEDNAŤ A ZAPLATIŤ PLATOBNÉ A DODACIE PODMIENKY Objednávka, 100% predplatba, dodanie v zmysle harmonogramu dodávok, dodávky sú plnené v poradí v akom sú prijaté objednávky a platby za ne. Referencie: celá SR a fotodokumentácia - na vyžiadanie. Cenové ponuky mailom. INFO@
inzercia, predaj, predám, bazár, Ostatné